12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportAdrian Țuțuianu i-a cerut personal scuze președintelui Iohannis, după ce șeful statului...

Adrian Țuțuianu i-a cerut personal scuze președintelui Iohannis, după ce șeful statului nu a fost invitat la Ziua Aviației

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a explicat, vineri, că era „obligatoriu” să îi prezinte scuze personale președintelui Klaus Iohnnis, după ce nu a fost invitat la Ziua Aviației, informează News.ro.

„Explicaţiile le-am dat public, sigur că era obligatoriu să prezint şi personal scuze preşedintelui. Am convenit o modalitate de lucru care cred că este foarte bună, am stabilit care sunt evenimentele la care domnia sa va fi prezent”, a spus ministrul Apărării, după ceremonia de absolvire de la Academia Tehnică Militară, întrebat de jurnaliști dacă i-a explicat preşedintelui de ce nu a fost invitat la manifestările de Ziua Aviaţiei.



 

Miercuri, într-o conferință de presă susținută după întrevederea cu președintele Iohannis, Adrian Țuțuianu a declarat că şi-a propus să construiască o relaţie instituţională constructivă cu preşedintele Klaus Iohannis, iar neinvitarea şefului statului la Ziua Aviaţiei a reprezentat o gafă pe care şi-a asumat-o.



 

 

Administraţia Prezidenţială, precum şi alte instituţii publice centrale, nu au primit din partea MApN invitaţii pentru ceremoniile desfăşurate cu ocazia Zilei Aviaţiei, ministerul explicând că a fost vorba despre o „eroare".

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă