24.5 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialSute de persoane stau la cozi, la Cluj, pentru plata taxelor locale...

Sute de persoane stau la cozi, la Cluj, pentru plata taxelor locale ลŸi a abonamentelor de parcare

Aproximativ 300 de persoane stau la coadฤƒ, luni dimineaลฃฤƒ, la Centrul de Informare pentru Cetฤƒลฃeni din cadrul Primฤƒriei Cluj-Napoca ลŸi la Direcลฃia de Taxe pentru a plฤƒti impozitele locale ลŸi abonamentele de parcare, dar ลŸi pentru a depune cereri pentru parcฤƒri, transmite Mediafax.

Oamenii stau la coadฤƒ de la ora 7.00, deลŸi ghiลŸeele au fost deschise de la ora 8.30, iar primฤƒria oferฤƒ ลŸi posibilitatea plฤƒลฃii online a taxelor, dar ลŸi înregistrarea online a cererilor pentru parcฤƒri.

Un pensionar dintre cei care stฤƒtea la rând pentru plata impozitelor pentru casฤƒ, maลŸinฤƒ sau teren a declarat cฤƒ a venit luni dimineaลฃฤƒ la prima orฤƒ la ghiลŸeele Primฤƒriei pentru a scฤƒpa de o problemฤƒ.

„Întotdeauna vin în prima zi a anului sฤƒ plฤƒtesc taxele locale ca sฤƒ nu am probleme. Nu conteazฤƒ cฤƒ stau o orฤƒ la coadฤƒ. Plฤƒtesc ลŸi pentru niลŸte vecini, mai stau de vorbฤƒ cu alลฃii care aลŸteaptฤƒ. Ce e sigur, e sigur”, a spus clujeanul.

Reprezentanลฃii Primฤƒriei Cluj-Napoca au declarat la rândul lor cฤƒ locuitorii municipiului beneficiazฤƒ de o reducere cu 10 la sutฤƒ la taxele ลŸi impozitele locale dacฤƒ le achitฤƒ pânฤƒ la 31 martie.

„Pânฤƒ în 31 martie 2011 clujenii beneficiazฤƒ de reducere de 10 la sutฤƒ la plata integralฤƒ a impozitelor ลŸi taxelor locale. Taxele ลŸi impozitele locale se pot achita atât la Direcลฃia de Taxe, cât ลŸi la primฤƒriile de cartier. De asemenea, oferim ลŸi posibilitatea de a se achita taxele ลŸi online”, au precizat funcลฃionarii municipalitฤƒลฃii.

De asemenea, abonamentul de parcare pentru anul în curs poate fi achitat pânฤƒ la 31 martie, iar dupฤƒ aceastฤƒ datฤƒ locurile neachitate se considerฤƒ vacantate ลŸi se vor redistribui în ordinea cererilor depuse.

„Locuitorii Clujului pot sฤƒ înregistreze ลŸi online cererile pentru atribuirea unui loc de parcare, dar oamenii sunt obiลŸnuiลฃi sฤƒ vinฤƒ sฤƒ stea la coadฤƒ din prima zi deoarece parcฤƒrile libere se alocฤƒ în funcลฃie de numฤƒrul de ordine”, au mai spus reprezentanลฃii Primฤƒriei.

Programul cu publicul al ghiลŸeelor Primฤƒriei Cluj-Napoca de la Direcลฃia de Taxe ลŸi de la Centrul de Informare pentru Cetฤƒลฃeni este, luni, pânฤƒ la ora 16.30.

Cele mai citite

Cฤƒศ›el lovit mortal de o maศ™inฤƒ de poliศ›ie

Un incident neobiศ™nuit a avut loc รฎn judeศ›ul Gorj, รฎn localitatea Polovragi, unde un echipaj de poliศ›ie a accidentat mortal un cรขine cu autospeciala,...

Kamala Harris propune majorarea impozitului pe cรขศ™tigurile de capital la 28% รฎn faศ›a presiunii din campania electoralฤƒ

Kamala Harris a propus majorarea impozitului pe cรขศ™tigurile de capital pe termen lung la 28% pentru cei mai bogaศ›i americani, รฎn cadrul unui compromis...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ