20.6 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialDoi morţi şi opt răniţi într-un accident grav, la Drobeta Turnu-Severin

Doi morţi şi opt răniţi într-un accident grav, la Drobeta Turnu-Severin

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite, vineri seară, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, pe drumul european E 70, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, în judeţul Mehedinţi, informează Mediafax.

Circulaţia rutieră pe E 70, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin către Timişioara, a fost reluată pe un fir, vineri seară, în jurul orei 19.10.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, accidentul s-a produs după ce un microbuz de transport persoane care se deplasa regulamentar dinspre Timişoara către Drobeta Turnu Severin a fost izbit de un autoturism Land Rover care circula pe contrasens.

Sursa citată a precizat că cele două persoane decedate sunt şoferul şi pasagerul din dreapta aflate în autoturism, din aceeaşi maşină alte trei persoane fiind rănite şi transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Din microbuz, cinci pasageri au fost răniţi uşor.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi fac cercetări şi dirijează traficul în zonă, care se desfăşoară pe un fir.

Cei cinci pasageri aflaţi în microbuzul de transport persoane au fost duşi la spital cu ambulanţele, însă, potrivit medicilor, sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, locotenent Ramona Nistor, accidentul s-a petrecut, vineri, în jurul orei 18.40, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin către Timişoara.

“La faţa locului au fost solicitaţi pompierii de la Serviciul de Descarcerare şi echipaje SMURD, care au intervenit pentru scoaterea unei persoane decedate dintr-una din maşinile implicate în accident”, afirma Ramona Nistor.

O altă persoană decedată a fost scoasă din maşină de către oamenii aflaţi la faţa locului.

Cele mai citite

VIDEO. Dezbaatere Biden – Trump: Cum comentează France Presse prestațiile celor doi candidați

Cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din toamnă din SUA s-au atacat reciproc în prima dezbatere televizată de joi seara pe teme precum inflaţia,...

Cacealmaua loviturii de stat din Bolivia

După ce trupele militare ale generalului Juan José Zúñiga au luat cu asaltMurillo din La Paz, iar un tanc a intrat în Palatul prezidențial,...

Primul Consiliu UE după alegeri: Agenda strategică, locuri de muncă de top și Zelensky, pe masa discuțiilor

Liderii UE s-au adunat la Bruxelles joi și vineri pentru primul summit după scrutinul de alegeri în care să numească oficiali de rang înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă