16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialMM Stoica a revenit la Steaua

MM Stoica a revenit la Steaua

Finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, George Becali, a anunţat, vineri, că Mihai Stoica a revenit într-o funcţie de conducere la gruparea din Ghencea, după trei ani şi jumătate în care cei doi s-au jignit, s-au ameninţat şi s-au ironizat în dese rânduri, promiţându-şi „ferm” că nu vor mai lucra împreună, informează Mediafax.

Mihai Stoica a şi plecat cu echipa la Târgu Mureş, pentru meciul de campionat. „Am luat decizia pe fugă, aşa am făcut toată viaţa mea”, s-a limitat să spună Stoica.  

La 29 aprilie 2007, Becali anunţa plecarea lui Mihai Stoica de la Steaua, dezvăluind ulterior că l-a demis pe acesta după ce oficialul ar fi a vrut să plătească 1,3 milioane de dolari în contul unui offshore, pentru consultanţă în transferul brazilianului Elton.

Stoica nu a comentat prea mult pe marginea acestui subiect, l-a acuzat apoi pe Becali că distruge echipa Steaua.

Trecând peste numersoale contre ulterioare, Becali a mai avut în luna septembrie a acestui an o tentativă de a-l aduce pe Stoica la Steaua, dar a declarat că a fost împiedicat de rudele sale.

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă