20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialMeciul tur nu se vede în Anglia

Meciul tur nu se vede în Anglia

FC Timişoara i-a avertizat pe fanii lui Manchester City că dacă vor să vadă meciul de pe Bega, din Liga Europa, trebuie să vină în România.

Motivul e simplu: FC Timişoara a emis un comunicat prin care a anunţat că nici o televiziune din Marea Britanie nu va transmite meciul, pentru că nimeni nu a înaintat o ofertă financiară favorabilă. „Aşa că, stimaţi fani ai lui Manchester City, dacă vreţi să vedeţi meciul, trebuie să veniţi în România!”
Până la jocul de joi, Manchester City a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu Tottenham, într-un meci din prima etapă a campionatului Angliei, ultimul dinaintea primei manşe cu FC Timişoara, din play-off-ul Ligii Europa.
Echipa antrenată de Roberto Mancini a evoluat în următoarea formulă: Hart-Richards, Kolo Toure, Kompany, Kolarov (Pablo Zabaleta ‘46)- Yaya Toure, De Jong, Barry- Wright Phillips (Adam Johnson ‘67), Tevez (Adebayor ‘83), David Silva.
Tehnicianul echipei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat, după remiza cu Tottenham, că punctul obţinut în această partidă este un semn bun pentru formaţia sa, informează BBC.
„Cred că acest punct, după prima repriză, este un semn bun pentru noi. Trebuie să devenim mai buni, dar ne lipsesc 4-5 jucători. Consider că avem nevoie de trei sau patru săptămâni împreună. Tottenham a folosit aceeaşi echipă de anul trecut. În ceea ce ne priveşte, situaţia este diferită. Cred că în repriza a doua am jucat mai bine”, a spus antrenorul Mancini.
Roberto Mancini a precizat că vrea ca portarul Shay Given să rămână la Manchester City, deşi Joe Hart, folosit în partida cu Tottenham, în care a avut câteva intervenţii foarte bune, este deocamdată numărul 1. „Sper că Shay va rămâne. În acest moment, joacă Joe, dar pentru că suntem implicaţi în patru competiţii, avem nevoie de Shay”, a adăugat tehnicianul.
FC Timişoara întâlneşte, joi, 19 august, de la ora 21.45, pe teren propriu, formaţia engleză Manchester City, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

SUCCES
Hajduk Split a învins, în deplasare, cu 5-0 (4-0), pe Inter Zapresici, într-un meci din etapa a IV-a a Croaţiei, ultimul înaintea partidei tur cu Unirea Urziceni, din play-off-ul Ligii Europa. Echipa antrenată de Stanko Poklepovici a evoluat cu Subasici-Oremus (Vejici ‘38), Maloca, Buljat, Jozinovici-Brkljaca (Andrijasevici ‘69), Trebotici-Tomasov (Cop ‘60), Ibricici, Sharbini-Vukusici.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă