18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialSecretarul de stat Liviu Ispas din Ministerul Educației a fost pus sub...

Secretarul de stat Liviu Ispas din Ministerul Educației a fost pus sub acuzare de către DNA în dosarul Cutezătorii

UPDATE 11,15  Secretarul de stat Ispas a precizat, joi, după ce a fost audiat la DNA, că a fost citat în acest dosar în calitate de suspect.

Gabriel Ispas a spus că numele și semnătura lui apar pe un document aflat în posesia anchetatorilor, dar despre această semnătură Ispas a spus că "nu este a mea" și că a cerut o expertiză care să confirme această situație.


Gabriel Liviu Ispas, secretar de stat în Ministerul Educației, a fost pus sub acuzare, oficial, de către DNA în dosarul bazei sportive Cutezătorii.

În același dosar este cercetat omul de afaceri Dinu Pescariu, fost jucător de tenis.

Dosarul DNA are ca obiect modalitatea încheierii Actului adiţional nr. 16832/23.06.2009, act prin care s-a prelungit cu 25 de ani contractul de locaţiune (închiriere) nr. 269/30.04.2004 potrivit căruia Baza sportivă şi de agrement pentru copii ”Cutezătorii” din Bucureşti (constând în construcţii şi teren în suprafaţă de 5,7 ha), fusese dată în folosinţa Fundaţiei “Dinu Pescariu”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Goluri românești în Turcia! Sorescu și Drăguș au marcat pentru Gaziantep

Internaţionalii români Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat câte un gol în partida pe care Gaziantep FK a pierdut-o cu scorul de 2-4...
Ultima oră
Pe aceeași temă