18.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDouă şi trei camere, cele mai căutate în Day Residence Decebal

Două şi trei camere, cele mai căutate în Day Residence Decebal

Cererea scăzută pentru suprafeţele mai mari a determinat dezvoltatorul ansamblului Day Residence Decebal să recompartimenteze tipurile de unităţi cu patru camere, suplimentând astfel numărul celor cu două şi trei camere.

Dezvoltatorul ansamblului este Day Properties Development, o companie care a ridicat mai multe blocuri în Bucureşti. Proiectul beneficiază de o cofinanţare de 50% din partea unei bănci de pe piaţa românească, investiţia pentru construcţia apartamentelor (fără a fi inclus terenul) fiind de peste şase milioane de euro. Day Residence Decebal este construit pe o suprafaţă de 1.050 mp, în zona Calea Călăraşilor, la câteva minute de centrul oraşului.

Zona beneficiază de o infrastructură completă, în apropiere fiind centre comerciale, piaţă, mall, linii de transport în comun şi metrou, lăcaşe de cult, universitate, şcoli, grădiniţe, locuri de joacă pentru copii etc. Pentru că a mai construit un bloc în zonă, pe care l-a finalizat şi vândut, dezvoltatorul a decis să dezvolte în continuare în acest areal. „Cu experienţa proiectului din trecut, am observat că indiferent de condiţii, apartamentele din centru sunt printre cele mai căutate pe piaţă”, a declarat Claudia Trandafirescu, Sales Manager Day Properties Development.

Dezvoltatorul a renunţat la unităţile cu patru camere

Day Residence Decebal a fost demarat în vara lui 2009 şi va fi finalizat în luna februarie din 2011. La momentul actual, clădirea este ridicată, lucrările fiind la nivelul finisajelor exterioare şi interioare. Ansamblul este alcătuit dintr-un bloc dispus pe subsol, parter, mezanin şi zece etaje, care cuprinde apartamente cu două şi trei camere. Iniţial, erau prevăzute în cadrul proiectului şi unităţi cu patru camere, însă din cauza cererii tot mai mici pentru acest tip de apartamente, s-a recurs la recompartimentarea acestora, fiind suplimentat în acest fel stocul de două şi trei camere. În total vor fi construite 77 de apartamente.

Suprafeţele, în care sunt incluse şi balcoanele, pornesc de la 70,6 mp şi ajung la 90 mp pentru două camere, iar cele cu trei camere pornesc de la 108,5 mp şi pot ajunge până la 123 mp. Structura blocului este realizată din cadre şi stâlpi din beton armat, zidăria fiind din cărămidă, cu termosistem exterior din polistiren expandat de 5 cm. Compartimentările interioare sunt făcute cu gips-carton şi izolate la interior cu vată minerală. Toate apartamentele se predau complet finisate cu gresie, faianţă, parchet şi tâmplărie din PVC (montată pe un glaf interior şi exterior de marmură), uşi de interior din lemn, uşă de acces metalică, climatizare cu termostat pentru calorifere, aer condiţionat preinstalat, contorizare individuală şi băi utilate.

Puteţi plăti 85% din preţ la finalizarea proiectului

Printre facilităţile oferite de dezvoltator se regăsesc 22 locuri de parcare subterană, acestea putând fi suplimentate printr-un sistem multietajat, iar la parter vor fi amenjate încă 25 de locuri, preţul fiind de 10.000 euro + TVA. „În cazul în care nu vom reuşi să vindem toate parcările pe care dorim să le amenajăm la parterul blocului, este posibil să dăm o destinaţie comercială acestor spaţii şi să le închiriem”, afirmă Claudia Trandafirescu.

Până acum, din totalul apartamentelor, dezvoltatorul a vândut peste 20, printre cele mai căutate fiind cele cu două camere cu suprafeţe medii. Cei care au cumpărat sunt familii tinere cu vârsta medie de 35 ani, cu venituri mediu spre plus, care au diverse meserii liberare sau lucrează în companii multinaţionale şi doresc să locuiască şi să beneficeze de facilităţile pe care le oferă centrul oraşului.

Preţurile pornesc de la 84.720 euro + TVA pentru două camere şi pot ajunge până la 147.600 euro + TVA pentru trei camere. Ca soluţie financiară, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi cu un avans de minim 15% din valoarea apartamentului, restul de 85% putând fi achitaţi la finalizarea întregului proiect (februarie 2011).

 

Localizare

Str. Dem Teodorescu, nr.11D, sect.3, Bucureşti

Suprafaţa terenului

1.050 mp

Nr. blocuri

1

Regim  înălţime

S+P+Mezanin+10E

Nr. unităţi

77

Tipuri unităţi

2 şi 3 camere

Suprafeţe construite/ unităţi

2 camere – 70,6  – 90 mp

3 camere –  108,5 – 123 mp

Preţuri

de la 84.720 euro + TVA

Cele mai citite

Atenție șoferi: Obligația de a schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă odată cu scăderea temperaturilor și apariția zăpezii

Odată cu răcirea vremii și apariția zăpezii, poleiului sau a gheții, șoferii sunt avertizați că trebuie să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă,...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...

Bursele europene au închis pe creștere, impulsionate de sectorul bunurilor de uz casnic și de câștigurile din Asia-Pacific

Bursele europene au încheiat sesiunea de tranzacționare în creștere, susținute de acțiunile producătorilor de bunuri de uz casnic și de câștigurile înregistrate pe piețele...
Ultima oră
Pe aceeași temă