30 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăSpecialMeme Stoica, directorul sportiv al FCSB, s-a luat la bătaie într-un club...

Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB, s-a luat la bătaie într-un club de noapte. „Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze”

Directorul sportiv al FCSB, Mihai „Meme” Stoica, a fost implicat într-o bătaie care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din Bucureşti. Stoica a recunoscut incidentul, însă a precizat că nu a participat la bătaie, ci doar a încercat să aplaneze conflictul, informează Gazeta Sporturilor.

Un martor a povestit că Stoica era însoţit de fiica sa, Teodora, de prietenul acesteia, Dan Petrache şi de Marius Ianuli, team-manager la FCSB. Bătaia a început în interiorul clubului, unde s-au spart pahare, sticle, s-a distrus mobilier. Apoi a continuat afară, unde au intervenit şi bodyguarzii localului. "MM urla în curte că <vă omor pe toţi!>. Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze", a spus martorul.

Meme Stoica a recunoscut incidentul, dar a precizat că el a încercat să aplaneze conflictul şi să-şi apere fiica. "Am ieşit a doua a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieşit din minţi şi am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deşi părea că se liniştise. Nu-l cauţionez, a greşit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiţionat, este familia mea. Azi dimineaţă am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învineţit", a scris Stoica pe Facebook.

El a mai fost implicat într-un incident, la Zurich, când FCSB a jucat cu echipa locală, în Liga Europa. Stoica s-a îmbătat înaintea partidei pe care echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu FC Zurich. Directorul sportiv şi alte trei persoane au făcut gălăgie, au spart pahare şi sticle, iar conducerea hotelului a intenţionat să evacueze delegaţia Stelei din hotel, scandalul fiind aplanat în cele din urmă.

"Are şi el o traumă, MM nu şi-a revenit" după închisoare, explica patronul FCSB, Gigi Becali. Incidentul a avut loc în hotelul în care era cazată delegaţia Stelei la Zurich, pe 3 noiembrie 2016, apoi Stoica nu a mai ajuns la stadion, la meci.

Deşi iniţial a recunoscut, pe Facebook, că  "s-a intersectat" cu alcoolul la Zurich, Stoica a explicat, într-o conferinţă de presă, că motivul pentru care a lipsit de la meciul de la Zurich a fost o indigestie cauzată de brânza fondue, un produs tradiţional elveţian, şi nu pentru că ar fi consumat alcool.

Cele mai citite

Salvamont Maramureș a recuperat doi cetățeni ucraineni din zona montană a județului

Doi cetăţeni ucraineni au fost recuperaţi de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră din Munţii Maramureşului, a informat, marţi seara, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont,...

Creștere alarmantă a cazurilor de violență domestică asupra copiilor. STATISTICĂ

Numărul cazurilor de violență domestică împotriva copilului a crescut alarmant. În total, în ultimul an au fost înregistrate 17.709 cazuri de abuz asupra copiilor....

Jaqueline Cristian și Anca Todoni, în optimile turneului WTA Bari

Jucătoarele române de tenis Jaqueline Cristian și Anca Todoni s-au calificat în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Bari, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă