26.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialSindicalistul stripper

Sindicalistul stripper

Aurelian Enache, liderul de sindi­cat de la Exploatarea Minieră (EM) Vulcan, par­te a Companiei Naţionale a Huilei (CNH), care a fost filmat în timp ce făcea striptease de 8 Martie într-un spaţiu public, este una dintre propunerile politice pentru funcţia de director al unităţii extractive. Omul crede că scandalul de striptease în care este implicat ar fi un șantaj menit să-i taie șansele de ascensiune profesională.

Filmat în urmă cu trei ani de „Ziua femeii”

Liderul de sindicat de la EM Vulcan s-a trezit peste noap­te vedetă a unui filmuleţ în care este protagonistul unui spectacol de striptease. Scena s-ar fi petrecut în urmă cu trei ani, după cum declară Enache, la Clubul Sindicatului de la Mina Vulcan, dar abia acum imaginile au fost făcute publice.

Omul părea să se simtă foar­te bine și s-a dezbrăcat până la chilot, în uralele femeilor care participau la cheful de 8 Martie. Aurelian Enache, care este și consilier local din partea PNL și chiar membru în Comisia de cultură, tineret, religie și sport, susţine că este victima unui șantaj orchestrat de persoane pe care le cunoaște. „Filmul a  fost făcut acum trei ani, când eram vicepreședinte de sindicat, la cheful la care a participat chiar și directorul unităţii miniere și aproape tot consiliul de coordonare al sindicatului, și eram într-un moment de euforie.
S-au folosit de film pentru că, într-adevăr, sunt una dintre propunerile pentru funcţia de director al EM Vulcan”, susţine liderul de sindicat, care lucrează de aproape 20 de ani la această mină.

Activitate profesională

Se laudă cu pregătirea lui profesională, pentru că este doctorand, după ce a terminat masterul, dar femeile de la cheful respectiv par să îi fi apreciat mișcările din bazin. Cât privește activitatea sa din CL Vulcan, Aurelian Enache a anunţat că și-a înaintat demisia, în urmă cu trei zile, dar pretinde că decizia lui nu are nici o legătură cu filmuleţul care l-a făcut vedetă pe youtube.

 

Teoria conspiraţiei

Pe de altă parte, președintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Zoltan Lacataș, organism sindical din care face parte Enache, a preferat să se abţină de la prea multe comentarii. El spune că este din nou o încercare de discreditare a mișcării sindicale din Valea Jiului, în ciuda faptului că Enache a rămas fără haine de bunăvoie și nesilit de nimeni. „Nu știu ce legătură are acel filmuleţ cu activitatea unui om. Este decizia liderului respectiv ce face după program. Prin acest filmuleţ probabil trebuie să se atragă din nou atenţia asupra Văii Jiului”, susţine Lacataș.

Cele mai citite

Atenție șoferi: Obligația de a schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă odată cu scăderea temperaturilor și apariția zăpezii

Odată cu răcirea vremii și apariția zăpezii, poleiului sau a gheții, șoferii sunt avertizați că trebuie să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă,...

Record de returnare a ambalajelor în sistemul Garanție Returnare

În primele nouă luni de funcționare a sistemului Garanție Returnare (SGR), românii au returnat aproape 1,9 miliarde de ambalaje, iar luna trecută, peste un...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă