11 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialCSU Metal Galati, cu un pas in afara Europei

CSU Metal Galati, cu un pas in afara Europei

» CSU Metal Galati este pe cale sa paraseasca play-off-ul Ligii Campionilor la volei, dupa ce a pierdut in fata celor de la Fenerbahce Istanbul.
» Fetele antrenate de Zoran Terzic nu au avut replica in fata gruparii din Turcia si s-au inclinat cu scorul de 0-3.

La al doilea sezon in liga Campionilor, campioana ultimilor trei ani in voleiul romanesc, CSU Metal Galati, a reusit sa depaseasca, in premiera pentru o formatie din Romania, faza grupelor. Formatia antrenata de Zoran Terzic s-a calificat in play-off-ul de 12 dupa ce a incheiat grupa preliminara pe ultimul loc, dar cu o linie de clasament ce i-a permis sa acceada in faza urmatoare a competitiei. In play-off-ul de 12, disputat in dubla mansa, Metal intalneste gruparea turca Fenerbahce Istanbul, singura formatie care in grupe nu a cedat nici un set. Primul meci a avut loc in Romania si a fost cedat de echipa galateana, la zero. Galatencele au incercat sa produca surpriza inca din primul set, dar s-au lovit de o echipa turca foarte puternica.

Primul set al intalnirii a fost adjudecat de oaspete cu scorul de 25-21. Actul secund a fost cel mai echilibrat, dar s-a incheiat tot cu victoria formatiei din Turcia, scor 25-23. Conduse cu scorul de 2-0, fetele antrenate de Zoran Terzic au cedat complet initiativa si oaspetele au avut o misiune mai usoara. Acestea au incheiat jocul dupa 25-15 in setul trei.
Asadar, CSU Metal Galati este ca si eliminata din competitie pentru ca este greu de crezut ca va reusi in retur, programat joi, sa castige pe terenul celor de la Fener cu scorul de 3-0. Evolutia celor de la CSU Metal este totusi de remarcat datorita faptului ca, in campionat, nu are suficiente rivale pentru a se pregati bine pentru participarea in Europa acolo unde intalneste numai formatii de calibru.

Emotii in campionat
Sambata sunt programate jocurile etapei cu numarul 17 din Divizia A1. CSU Metal Galati a jucat deja in aceasta etapa, in devans, reusind sa se impuna fara probleme pe terenul celor de la Universitatea Cluj, scor 3-0. Echipa galateana poate pierde insa prima pozitie din clasament daca CS Volei 2004 Tomis Constanta se va impune pe terenul celor de la IOR Bucuresti, sambata de la ora 13.00.

Cele mai citite

Prințesa Kate Middleton a îmbrățișat o adolescentă bolnavă de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer,...

Suceava: O femeie a fost strivită de un copac tăiat de angajații Primăriei

Incident şocant la Suceava: o angajată DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare şi lovituri la cap, după ce un copac tăiat...

Liga Campionilor: Real Madrid și Bayern Munchen au pierdut în deplasare

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă