19.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialMeciuri usoare pentru Tomis si Dunarea Braila

Meciuri usoare pentru Tomis si Dunarea Braila

» Cele doua formatii intalnesc in etapa a X-a a Ligii Nationale formatii din coada clasamentului si au ocazia de a se apropia de varful ierarhiei.
» Tomis se deplaseaza la Buzau pentru partida cu HCM din localitate, iar Dunarea primeste vizita Universitatii Resita.
 
Sambata sunt programate etapele rundei cu numarul zece din Liga Nationala de handbal feminin. Doua dintre reprezentantele sud-estului in aceasta competitie au meciuri relativ usoare, in urma carora pot sa mai acumuleze puncte care sa le apropie si mai mult de fruntea clasamentului Ligii Nationale. Dupa ce s-a impus in etapa precedenta pe terenul celor de la stiinta Baia Mare, fetele de la Dunarea Braila intalnesc sambata, de la ora 11.00, in Sala "Danubius", pe Universitatea Resita. Fetele antrenate de Alexandrina Soare sunt favorite certe la adjudecarea celor doua puncte, prin prisma locurilor ocupate de cele doua combatante in clasament.
 
Dunarea este pe un loc de cupe europene (cinci), in timp ce fetele de la Resita, nou-promovate, se zbat in coada clasamentului, pe locul 10. Resita nu a acumulat in primele noua jocuri decat trei victorii si este greu de crezut ca se vor impune pe terenul brailencelor. Daca Dunarea este deja pe un loc de cupe europene, CS Tomis Constanta incearca sa ajunga acolo.
Tomitanele au reusit sa intre in 2010 cu un succes important, 20-19 cu HCM Roman, insa au nevoie de constanta pentru a urca in clasament. Fetele antrenate de Goran Kurtes urmeaza a intalni HCM Buzau, in deplasare si au nevoie de un succes. Adversara Tomisului ocupa locul 11 in clasament, dar vine dupa un important succes in fieful celor de la Otelul Galati. Meciul se anunta asadar unul foarte disputat, insa echipa de pe litoral este favorita.

Dificil
OTelul joaca pe terenul vicecampioanei
Dunarea si Tomis au meciuri usoare, insa nu acelasi lucru se poate spune despre a treia reprezentanta a sud-estului in Liga Nationala, Otelul Galati. Dupa ce au cedat inexplicabil in fata celor de la HCM Buzau, fetele antrenate de Gabriela Artene au o misiune extrem de dificila pe terenul celor de la Rulmentul Brasov. Sambata, de la ora 11.00, otelarele incearca imposibilul, sa plece cu puncte de pe terenul uneia din cele mai bune formatii ale intrecerii interne.

Cele mai citite

Aproximativ 200 de polițiști și jandarmi participă la zeci de percheziții în localitatea Țăndărei

Aproximativ 200 de polițiști și jandarmi participă în această dimineață la o acțiune de amploare în localitatea Țăndărei, din județul Ialomița, care este desfășurată...

Numărul de joburi remote a scăzut sub 5% din totalul ofertelor de pe piață. Regula a devenit un beneficiu

Numărul joburilor remote nou apărute pe piața muncii din România a scăzut semnificativ, conform unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs.ro. După ce în...

Economisește la cumpărăturile online folosind codurile de reducere de pe Couponiada.ro

Într-o lume în care fiecare leu contează, este esențial să găsim modalități eficiente de a economisi fără a sacrifica calitatea vieții noastre. Couponiada.ro este...
Ultima oră
Pe aceeași temă