24.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM, cu gandul la o surpriza

HCM, cu gandul la o surpriza

Reprezentanta Romaniei in grupele Ligii Campionilor la handbal, HCM Constanta, joaca in aceasta seara, de la ora 18.00, meciul-retur cu rusii de la Chekhovskie Medvedi. Dupa ce au cedat partida- tur, disputata la Buzau, cu scorul de 22-28, sansele echipei de pe litoral la calificarea in optimile competitiei au ramas intacte. Lupta pentru accederea in primele 16 echipe ale continentului nu se duce cu rusii, ci cu gruparea ungara Pick Szeged, formatie pe care, la ora actuala, HCM o depaseste in clasamentul grupei. Cu toate acestea, Toma si compania nu depun armele si declara ca vor face tot posibilul sa vina cu un rezultat pozitiv din Rusia. "Rezultatul din meciul de la Buzau putem spune ca este unul mincinos. Noi am prins o zi foarte slaba, am ratat cat pentru doua meciuri. De partea cealalta, rusii au marcat din orice pozitie, iar portarul lor a fost in zi de gratie.

 

Speram ca roata sa se intoarca si sa reusim un joc mai bun, sa ne concentram mai mult pe faza de finalizare, iar cu un pic de noroc sa scoatem un rezultat bun. Chiar daca vom pierde si meciul din Rusia, nu suntem scosi din cartile calificarii, dar noi alergam dupa acea victorie necesara accederii in optimi si de ce sa nu speram ca o putem obtine chiar la Chekhov", a declarat extrema Laurentiu Toma. Constanteanul are perfecta dreptate, in partida-tur, HCM a lovit de cel putin sase ori bara in situatii excelente, in timp ce rusii au punctat si din cele mai dificile pozitii. Mai mult, un rezultat pozitiv este cat se poate de posibil daca ne gandim ca Medvedi nu a reusit sa se impuna in fata unor formatii precum Montpellier sau Szeged, echipe pe care HCM le-a invins.

» Toma, al patrulea marcator al Europei
Pe langa marile victorii cu Montpellier si Pick Szeged, HCM mai detine o performanta remarcabila. Echipa de pe litoral are in componenta unul dintre cei mai buni marcatori ai competitiei. Extrema Laurentiu Toma este pe locul patru in ierarhia celor mai prolifici jucatori, acesta reusind pana la jumatatea competitiei 34 de goluri. "Pentru mine nu are mare importanta acest clasament. Ma bucur ca sunt acolo, dar mai mult ma bucur ca reusitele mele au adus echipa in situatia de a spera la o calificare in optimi", a declarat Toma.

Cele mai citite

Fată de 11 ani exploatată sexual. A fost racolată de un adolescent prin metoda „loverboy“

Un adolescent de 16 ani, o femeie de 33 de ani şi un bărbat de 62 de ani sunt cercetaţi de procurorii DIICOT Neamţ,...

„Transilvanian Ninja” – Motivul pentru care Cornel Palade și Diana Matei s-au antrenat timp de o lună cu un sensei

Actorul Alin Panc se reîntâlnește cu prietenul și colegul său, Vărul Săndel, pentru a aduce pe marele ecran o nouă producție plină de umor...

8 motive pentru care merită să îți instalezi panouri fotovoltaice în 2024

Locuiești la casă și te gândești la variante prin care poți reduce costurile la utilități? Într-adevăr, cheltuielile lunare ale celor care stau la casă...
Ultima oră
Pe aceeași temă