20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalPrimarul oraşului Bruges, înjunghiat chiar în centrul oraşului

Primarul oraşului Bruges, înjunghiat chiar în centrul oraşului

Incidentul a avut loc la scurt timp după ora prânzului. Primarul în vârstă de 62 de ani a fost dus la spital de şoferul său şi a fost operat imediat.

Soţia sa Ann Staelens, care îi avea în grijă pe nepoţii lor, a fost anunţată şi s-a deplasat la spital în timp ce De fauw era operat.

“Dirk a fost operat şi starea sa este stabilă. El nu mai este în pericol”, a declarat soţia primarului.

Suspectul se pare că este un client, descris ca fiind cu probleme psihice. Atacul a avut loc în timpul unei întrevederi, notează The Brussels Times.

“Doctorii spun că soţul meu a avut un noroc imens. Arma nu a atins niciun organ vital. Însă cu siguranţă el va trebui să rămână în spital noaptea aceasta”, a explicat Staelens.

Suspectul a fost arestat şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă