18.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSocialSuceava, o femeie care vinde icoane, agresată și tâlhărită de un individ...

Suceava, o femeie care vinde icoane, agresată și tâlhărită de un individ chiar în biserică

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Suceava, lt. Nicoleta Andronic, a precizat ca o patrula de jandarmerie, aflata in misiune in zona centrala a municipiului Suceava, a fost sesizata cu privire la faptul ca un barbat provoaca scandal in incinta lacasului de cult, potrivit HotNews.

La fata locului, jandarmii l-au identificat pe barbat ca fiind E.C., in varsta de 35 de ani, cu domiciliul in comuna Berzunti, judetul Bacau.

Acesta a amenintat-o pe femeia care vindea obiecte bisericesti in spatiul special amenajat in acest sens, a lovit-o cu un baston din lemn pe care il avea asupra sa si, prin violenta, a obligat-o sa ii dea toti banii rezultati din vanzarea obiectelor bisericesti, dupa care a fugit.

Pe baza semnalmentelor oferite de femeie, in scurt timp, jandarmii l-au indentificat pe barbat in apropierea lacasului de cult, asupra sa fiind gasita intreaga suma de bani sustrasa, respectiv 800 de lei.

In cauza s-au intocmit actele de sesizare privind savarsirea unei fapte susceptibile de a fi infractiunea de talharie, iar barbatul a fost predat Politiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetarilor.

Cele mai citite

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă