15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialInca un succes pentru Farul

Inca un succes pentru Farul

» Echipa de pe litoral s-a impus si in cel de-al doilea amical al verii.
» Marinarii au trecut cu scorul de 3-1 de nou-promovata in esalonul al treilea FC Oil Terminal.

De azi, FC Farul va intra in pregatire centralizata la baza proprie. Timp de o saptamana, marinarii au tras tare pentru a intra in forma, sumudica programand cate doua antrenamente zilnice, dar si doua jocuri amicale. Daca in primul au intalnit echipa secunda, intr-un joc in familie, cel de-al doilea, disputat sambata, a adus in fata constantenilor divizionara C Oil Terminal.
Nanu a fost cel care a marcat prima oara, portughezul Chico a punctat pentru 2-0 cu o frumoasa lovitura de cap, iar Gosic si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. De partea cealalta, oaspetii au marcat prin Calaus. Asadar, 3-1 pentru Farul, acelasi scor inregistrat si in primul joc de verificare.

Singurul lucru deranjant pentru tehnicianul Marius sumudica a fost golul primit, in rest, acesta spune ca rezultatul nu este important. "Deocamdata nu ne intereseaza meciurile amicale. E bine pentru ei si pentru moralul lor ca inving si in jocurile amicale, dar pe mine ma intereseaza acumularile din aceasta perioada. Am stabilit programul cantonamentului din Italia si acolo ma vor interesea rezultatele", a declarat antrenorul marinarilor. In Italia, Farul are programate o serie de cinci jocuri amicale, din care doua contra unor formatii de serie A, Siena si Livorno.
Urmatorul joc pe care Farul il va disputa la Constanta este programat vineri, cu incepere de la ora 18.00, adversara fiind Unirea Slobozia. Pana la plecarea in Cizma, marinarii vor sa mai stabileasca inca un joc de verificare.

A sosit si patronul
La partida amicala pe care Farul a sustinut-o in compania celor de la Oil Terminal a asistat si noul patron al Farului, Giani Nedelcu. Acesta a vorbit cu presa pentru prima oara de la preluarea Farului de la Bosanceanu. Acesta a fost insa sarac in cuvinte, spunand doar: "Nu ma voi implica la echipa, la transferuri, pentru ca nu cunosc prea multe si nici nu vreau sa cunosc. Fanii sa aiba incredere, pentru ca vom face tot ce ne sta in putinta ca echipa sa revina in Liga I, acolo unde ii este locul", Giani Nedelcu.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă