8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu: „DNA va avea mult de lucru cu achizițiile făcute de...

Marcel Ciolacu: „DNA va avea mult de lucru cu achizițiile făcute de Guvernul PNL”

Marcel Ciolacu arată cu degetul spre Guvernul Ludovic Orban și anunță cercetări în dosare instrumentate de DNA față de achizițiile publice fără licitație făcute în perioada stării de urgență și, ulterior, a stării de alertă. „DNA-ul va avea foarte mult de lucru în urma achiziţiilor directe făcute de guvernul PNL!”, a spus președintele interimat PSD într-o emisiune la B1TV.

Marcel Ciolacu nu se teme de cercetările pe care procurorii le fac în gestionarea fondurilor publice primite de PSD ca subvenție lunară și dă asigurări că partidul său nu va forța o eventuală amnistie ori grațiere în cazul stabilirii unor vinovății.

„Ce îmi cereţi dumneavoastră mie, să mă duc să îmi dau foc în faţa DNA-ului? Întotdeauna când au tăbărât pe PSD înainte de alegeri s-a văzut că PSD-ul a câştigat alegerile. Ce pot să vă spun cu certitudine că nu o să facem nicio modificare şi nu o să dăm nicio amnistie sau graţiere.”, a promis public Marcel Ciolacu.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă