21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleExcesul de zel cauzează gafe. Emma Watson și-a făcut un tatuaj care...

Excesul de zel cauzează gafe. Emma Watson și-a făcut un tatuaj care conține o greșeală gramaticală

Vedeta din ”The Beauty And The Beast”, în vârstă de 27 de ani, a fost fotografiată într-o rochie neagră, fără mâneci, la petrecerea de după ceremonia de decernare a premiilor Oscar, organizată de revista Vanity Fair.

Mesajului scris pe tatuajul amplu de pe mâna dreaptă îi lipseşte însă un apostrof.

Tatuajul actriţei a fost intens comentat pe reţelele de socializare. ”’EmmaWatson, te iubesc, dar sper ca acel tatuaj nu este real”, a scris @JosieThomas4 pe Twitter.

”Imaginează-ţi că Emma Watson îşi face un tatuaj pentru a onora o mişcare genială, iar singurul lucru de care vorbesc oamenii este apostroful care lipseşte”, a scris @fairyth0ughts.

Nu se ştie dacă tatuajul este unul permanent sau temporar, precizează Press Association.

Vedetele au sosit la ceremonia decernării premiilor Oscar purtând insigne dedicate mişcării Time’s Up, care a luat naştere în urma scandalului de hărţuire sexuală din jurul producătorului Harvey Weinstein.

Luna trecută, presa a dezvăluit că Emma Watson a făcut o donaţie de un milion de lire pentru înfiinţarea unui fond care acordă asistenţă victimelor hărţuirii sexuale, informează AGERPRES.

Cele mai citite

Incendiu puternic în nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță,...

Angajări în schimbul contractelor cu statul într-o primărie din Buzău

Cazul denumit „Fata lu’ tata” a intrat în vizorul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în urma unor suspiciuni legate de angajarea Biancăi Firon, fiica...

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...
Ultima oră
Pe aceeași temă