23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialEmotii pentru favorite

Emotii pentru favorite

» Metal Galati si CVM Tomis s-au intrebuintat serios pentru a castiga partidele de debut ale finalelor.

» Constantenii au avut nevoie de set decisiv in meciul doi, iar elevele lui Terzic au fost nevoite sa lupte serios pentru fiecare punct.

Meciurile de debut din finalele campionatelor nationale de volei feminin si masculin s-au ridicat la nivelul acestei titulaturi. Desi favoritele s-au impus, acestea nu au castigat fara lupta. Detinatoarele ultimelor doua titluri, CSU Metal Galati si CVM Tomis Constanta, au invins in primele meciuri, jucate in fata propriilor suporteri, si mai au nevoie de cate un succes in ultimele trei jocuri pentru a-si trece in palmares un nou trofeu.
Baietii au avut mai mult de furca in partida a doua cu Dinamo. Dupa ce s-au impus fara mari emotii in primul joc, constantenii au fost surprinsi de bucuresteni in meciul cu numarul doi. Cand totul parea ca se indreapta spre o noua victorie in numar minim de seturi a tomitanilor, oaspetii au inceput sa joace perfect si au intors soarta partidei. Au egalat la seturi, 2-2, iar meciul urma sa se decida in tie-breack. Setul decisiv a fost unul cu probleme. Dinamo a primit doua puncte de penalizare din partea arbitrului. dar nici constantenii nu au scapat nepenalizati.

S-a terminat insa 15-10 pentru constanteni, care duc astfel scorul general la 2-0.
Fetele de la Metal Galati au avut mai mult de luptat in prima partida. Meciul secund a fost castigat cu 3-0 la seturi, insa nici de aceasta data echipa de la Dunare nu a putut obtine una din victoriile categorice cu care ne-a obisnuit pe parcursul sezonului. Dupa evolutia buna din primul meci, tomitanele au jucat din nou cel mai bun volei al lor, dar chiar si asa acesta nu a putut fi o replica pe masura supercampioanei galatene, care conduce astfel cu 2-0.

» Campioanele mai au nevoie de un succes
Atat CVM Tomis cat, si CSU Metal Galati pot castiga al treilea titlu consecutiv, daca se mai impun in una din cele trei partide ramase de disputat. Finala feminina se muta pentru urmatoarele doua jocuri in Sala Sporturilor din Constanta, in timp ce baietii vor evolua in urmatoarele doua jocuri in Sala "Extreme" din capitala.

Cele mai citite

O nouă ediție Tezaur începe pe 7 octombrie, cu dobânzi neimpozabile de până la 7%

Începând cu 7 octombrie, românii au ocazia să investească în titluri de stat TEZAUR, cu maturități de 1, 3 și 5 ani, oferind dobânzi...

Atacurile masive israeliene zguduie Beirutul: 11 lovituri consecutive au vizat Hezbollah

Noaptea trecută, capitala Libanului a fost scena unor atacuri aeriene intense, Israelul lansând cel puțin 11 lovituri consecutive, una dintre ele având ca țintă...

Accidentare gravă pentru Lixandru! Mijlocașul lui FCSB va reveni abia anul viitor

Mijlocașul FCSB, Mihai Lixandru, va fi indisponibil pentru șase luni după accidentarea suferită în meciul cu PAOK Salonic, ratând astfel a doua convocare consecutivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă