23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM Constanta, aproape campioana

HCM Constanta, aproape campioana

» HCM Constanta a castigat meciul cu stiinta Bacau si mai are nevoie de un punct in trei meciuri pentru a se incununa campioana.

» La feminin, Otelul Galati si-a consolidat locul al treilea dupa victoria in fata celor de la Rapid.

 

Etape importante in liga Nationala la handbal, atat la feminin cat si masculin. Baietii de la HCM aveau ocazia de a-si apropia si mai mult titlul cu numarul patru, in timp ce la feminin importanta era lupta pentru locurile de cupe europene. Fara victorie in fata bacauanilor de la promovarea acestora in 2007, HCM Constanta avea nevoie de un succes pentru a se apropia si mai mult de titlul de campioana. Aceasta a venit si inca de o maniera entuziasmanta. Stanescu si compania nu au dat nici o sansa celor de la stiinta Bacau. S-a terminat 41-27 in favoarea echipei de pe litoral care mai are nevoie de un singur punct pentru a-si trece in palmares al patrulea titlu de campioana din istorie dupa cele castigate in 2004, 2006 si 2007. In etapa urmatoare, formatia pregatita de Zoran Kurtes si Eden Hairi intalneste pe Pandurii Tg Jiu, aceasta fiind intalnirea care poate consfinti superioritatea evidenta a constantenilor in acest sezon.

La feminin, cea mai importanta disputa s-a consemnat la Galati, unde s-au intalnit echipele de pe locurile 3 si patru, Otelul si Rapid Bucuresti. Gazdele au reusit sa se impuna cu scorul de 27-24 si astfel sa isi consolideze locul trei.
Celelalte doua reprezentante ale sud-est-ului in Liga Nationala de handbal feminin au reusit si ele victorii si astfel se mentin in lupta pentru locurile de cupe europene. Dunarea Braila s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Hidroconcas Buzau, scor 30-20, si astfel si-a pastrat locul cinci. CS Tomis Constanta a castigat si ea pe teren propriu meciul cu CSM Ploiesti, scor 34-33.

» Conflict
A doua reprezentanta a judetului in Liga Nationala de handbal masculin, CSM Medgidia, a intalnit pe propriul teren pe Steaua. Echipa pregatita de Ion Craciun a pierdut cu scorul de 27-32. Partida a fost marcata de un incident mai putin intalnit pe terenurile de handbal. In minutul cinci, Eugen Voineagu, unul din oficialii gazdelor a intrat pe teren si a impins unul din arbitri. Voineagu a fost iritat de o decizie a cuplului de arbitri care au validat un gon al lui Cian, care calcase in semicerc inainte de a marca. Incidente s-au petrecut si la finalul jocului dintre Otelul si Rapid, cand oficialii clubului galatean s-au contrat cu jucatoarele adverse.

Cele mai citite

Ștefan Târnovanu, eroul de la Salonic: „Ne-am apărat ca Arsenal, ca la handbal. Doar că nouă ne-a ieșit”

FCSB a reușit o victorie importantă cu 1-0 în fața lui PAOK Salonic în Europa League, avansând în cursa pentru calificarea în primăvara europeană. Ștefan...

Accidentare gravă pentru Lixandru! Mijlocașul lui FCSB va reveni abia anul viitor

Mijlocașul FCSB, Mihai Lixandru, va fi indisponibil pentru șase luni după accidentarea suferită în meciul cu PAOK Salonic, ratând astfel a doua convocare consecutivă...

O nouă ediție Tezaur începe pe 7 octombrie, cu dobânzi neimpozabile de până la 7%

Începând cu 7 octombrie, românii au ocazia să investească în titluri de stat TEZAUR, cu maturități de 1, 3 și 5 ani, oferind dobânzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă