23.2 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialSimota a fost pus sub urmarire penala

Simota a fost pus sub urmarire penala

Patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, a fost pus sub urmarire penala intr-un dosar de vatamare corporala grava.

Omul de afaceri Alin Simota este acuzat de comiterea infractiunii de instigare la vatamare corporala grava, a precizat ieri purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, Bogdan Nitu. Simota este urmarit penal in dosarul privind agresarea consilierului local PDL din Petrosani Paul Gherasim, produsa la finele lunii decembrie 2008. "In acest dosar, aflat la Serviciul Investigatii Criminale, avem deja un autor principal, care este retinut, alti doi suspecti si un instigator", a mai precizat Bogdan Nitu.

La data de 30 decembrie 2008, in jurul orei 22.00, patru indivizi cu cagule l-au asteptat in parcarea blocului pe consilierul local Paul Gherasim si l-au lovit cu bestialitate la cap si peste picioare. Gherasim a declarat inca de la inceputul anchetei ca a fost victima unei razbunari politice, mai ales ca a mai primit amenintari. Simota, consilier judetean din partea PNL, a candidat fara succes pentru un mandat de senator intr-un colegiu din Valea Jiului. Gherasim a fost internat la Spitalul Universitar Bucuresti, cu o fractura deschisa la nivelul piciorului drept, mai multe copci la cap si doi dinti rupti in urma loviturilor primite.
Alin Simota a precizat ca, la sfatul avocatului sau, deocamdata nu poate face nici o declaratie, deoarece autoritatile doar i-au comunicat ca a fost pus sub urmarire penala, dar nu i-au furnizat si elemente din acest dosar.

Cele mai citite

VIDEO. Gigi Becali a răbufnit! „Nimeni nu face analiza la echipa mea”

Gigi Becali, patronul FCSB, a tras câteva concluzii după remiza echipei sale, 2-2, cu CFR Cluj în etapa 9 din SuperLiga. https://www.youtube.com/watch?v=SWo2L031fZs Becali a comentat despre...

Numărul morților din atacul cu pagere din Liban a ajuns la 12, a declarat ministrul libanez al Sănătății

Printre cele 12 persoane ucise, se află și o fetiță de 8 ani. Cel puțin 2 800 de oameni au fost răniți, în atacul...

Nicolae Ciucă are un plan pentru relansarea industriei românești: „România produce”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că i-a cerut ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, să prezinte şi în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL planul...
Ultima oră
Pe aceeași temă