13.9 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportSimona Halep o întâlnește astăzi la ora 19 pe Agnieszka Radwanska

Simona Halep o întâlnește astăzi la ora 19 pe Agnieszka Radwanska

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 0-6, 6-4, 6-4, de Monica Puig din Puerto Rico, locul 82 WTA, în manşaa doua a Miami Open.

Finalistă a ediţie trecute, Wozniacki, direct acceptată în manşa a doua, a părăsit turneul din Florida, în urma unui meci care a durat o oră şi 55 de minute.

În urma acestui rezultat, diferenţa dintre Simona Halep, locul I WTA, şi Wozniacki este în clasamentul “live” de 1.350 de puncte şi poate creşte dacă românca va avansa în acest turneu.

O altă jucătoare favorită, rusoiaca Daria Kasatkina, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 19, finalista de la Indian Wells, a fost învinsă, cu 3-6, 6-2, 6-2, de americanca Sofia Kenin, locul 94 WTA, venită din califcări, după un meci de o oră şi 48 de minute.

Astfel, jucătoarele care şi-au disputat titlul la Indian Wells, Kasatkina şi câştigătoarea Naomi Osaka, au ieşit la Miami în manşa a doua.

Şi jucătoarea franceză Kristina Maldenovic, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 15, a pierdut în turul al doilea, scor 6-3, 4-6, 2-6, în faţa croatei Petra Martici, locul 40 WTA, după două ore şi 11 minute de joc.

Cele mai citite

Înregistrare uluitoare care aruncă în aer gașca generalilor

O înregistrare cutremurătoare, publicată în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS, dezvăluie o discuție tensionată între doi protagoniști cheie, Tocaci...

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

Accident rutier pe DN19A, în Satu Mare. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs joi pe DN 19A, în zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă