24.5 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒ"Vom rฤƒmรขne la guvernare ศ™i dupฤƒ alegerile generale", susศ›ine ministrul de Finanศ›e,...

„Vom rฤƒmรขne la guvernare ศ™i dupฤƒ alegerile generale”, susศ›ine ministrul de Finanศ›e, Florin Cรฎศ›u

„Vom rฤƒmâne la guvernare, altfel nu fฤƒceam acest program economic pe cinci sau zece ani”, a declarat ministrul Florin Cîศ›u, când a fost întrebat de moderator dacฤƒ PNL va rฤƒmâne la guvernare ศ™i dupฤƒ alegerile generale din toamna sau din iarna de la sfârศ™itul anului 2020.

Dupฤƒ cum se ศ™tie, în România vor avea loc alegeri locale în septembrie ศ™i alegeri parlamentare în noiembrie sau în decembrie 2020.

Pe de altฤƒ parte, întrebat dacฤƒ el va rฤƒmâne ministru de Finanศ›e, Florin Cîศ›u a rฤƒspuns cฤƒ „aceasta e o decizie politicฤƒ”.

Dupฤƒ cum se ศ™tie, premierul Orban ศ™i mai ales ministrul Cîศ›u s-au pronunศ›at în repetate rânduri cฤƒ nu sunt bani pentru a dubla alocaศ›iile pentru copii ศ™i pentru a mฤƒri pensiile cu 40 la sutฤƒ. Dacฤƒ aceste douฤƒ mฤƒsuri nu vor fi aplicate, este de presupus cฤƒ rezultatul votului la alegerile parlamentare din anul 2020 va fi în defavoarea PNL ศ™i în favoarea PSD – care a cerut insistent sฤƒ fie mฤƒrite ศ™i alocaศ›iile ศ™i pensiile. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experienศ›ฤƒ ca jurnalist de peste 20 de ani, atรขt รฎn presa scrisฤƒ cรขt ศ™i online. A รฎnceput sฤƒ lucreze รฎn presฤƒ la ziarul Azi, รฎn anul 1993, รฎn perioada รฎn care era รฎncฤƒ student. Ulterior a lucrat la Adevฤƒrul, Gรขndul ศ™i Green Report. La โ€œRomรขnia liberฤƒโ€, Mihai Diac lucreazฤƒ din anul 2015. รŽn paralel cu activitatea jurnalisticฤƒ, Mihai Diac ศ™i-a completat ศ™i pregฤƒtirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Naศ›ional de Apฤƒrare ศ™i cursul de pregฤƒtire a jurnaliศ™tilor pentru zone de rฤƒzboi. Printre acศ›iunile sale de documentare jurnalisticฤƒ s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman ศ™i al fregatei romรขneศ™ti Regina Maria, precum ศ™i cele din Afganistan, Irak, Transnistria ศ™i Georgia.
Cele mai citite

Vladimir Putin o susศ›ine pe Kamala Harris pentru a fi preศ™edinte al SUA

PreลŸedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi cฤƒ o susลฃine pe candidata democratฤƒ Kamala Harris, actualul vicepreลŸedinte al SUA, รฎn alegerile prezidenลฃiale americane din...

S-a descoperit muniลฃie de rฤƒzboi pe un cรขmp din localitatea Ripiceni

Joi, echipa pirotehnicฤƒ a Inspectoratului pentru Situaศ›ii de Urgenศ›ฤƒ (ISU) Botoศ™ani a descoperit un proiectil exploziv pe un cรขmp din comuna Ripiceni. Descoperirea a...

Transporturile pe Dunฤƒre sunt รฎn pericol. Soluศ›iile pentru un trafic eficient de mฤƒrfuri

Debitul Dunฤƒrii continuฤƒ sฤƒ scadฤƒ pe fondul secetei ลŸi al lipsei de investiลฃii รฎn lucrฤƒri de dragaj.12 dintre porturile dunฤƒrene nu au รฎncฤƒ conexiuni...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ