4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăPolitică"Vom rămâne la guvernare și după alegerile generale", susține ministrul de Finanțe,...

“Vom rămâne la guvernare și după alegerile generale”, susține ministrul de Finanțe, Florin Cîțu

“Vom rămâne la guvernare, altfel nu făceam acest program economic pe cinci sau zece ani”, a declarat ministrul Florin Cîțu, când a fost întrebat de moderator dacă PNL va rămâne la guvernare și după alegerile generale din toamna sau din iarna de la sfârșitul anului 2020.

După cum se știe, în România vor avea loc alegeri locale în septembrie și alegeri parlamentare în noiembrie sau în decembrie 2020.

Pe de altă parte, întrebat dacă el va rămâne ministru de Finanțe, Florin Cîțu a răspuns că “aceasta e o decizie politică”.

După cum se știe, premierul Orban și mai ales ministrul Cîțu s-au pronunțat în repetate rânduri că nu sunt bani pentru a dubla alocațiile pentru copii și pentru a mări pensiile cu 40 la sută. Dacă aceste două măsuri nu vor fi aplicate, este de presupus că rezultatul votului la alegerile parlamentare din anul 2020 va fi în defavoarea PNL și în favoarea PSD – care a cerut insistent să fie mărite și alocațiile și pensiile. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă