12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecial"Sunt impotriva revenirii lui Dorinel"

„Sunt impotriva revenirii lui Dorinel”

– Presedintelui Universitatii Cluj nu i-a trecut supararea pe Munteanu, dupa ce "Neamtul" a fugit la Steaua Bucuresti.

"Hobby-ul" patronului Stelei, Gigi Becali, de a schimba pe banda rulanta antrenorii, a mai facut o victima. Dorinel Munteanu a fost inlaturat pe usa din dos de la conducerea ros-albastrilor, aparent fara nici un motiv, mai ales ca Becali a declarat public ca "Neamtul" va mai sta cel putin patru etape pe banca Stelei. Cum, insa, e diferenta mare intre ce spune si ce face patronul din Ghencea, Dorinel a plecat in vacanta ca antrenor si se va intoarce ca somer. Nu putini sunt, insa, cei care se gandesc ca "Munti" s-ar putea reintoarce pe banca Universitatii Cluj, echipa pe care a parasit-o odata cu primul telefon dat de Becali. Jucatorii si actualul antrenor principal al lui "U", Gheorghe Mihali il regreta si acum pe Munteanu, nu insa si conducerea clubului "studentesc", care nu uita si nu iarta. "Nu pot decide de unul singur la Universitatea, insa din punctul meu de vedere nu ar fi deloc oportuna o revenire a lui Dorinel Munteanu la echipa noastra.

 

Inca sunt foarte suparat pe el, pentru ca am facut un plan impreuna si el ne-a lasat cu ochii in soare. Cum a dat de mirajul Stelei, cum a si plecat si ne-a dat peste cap toata increderea pe care am avut-o in el", a declarat, presedintele Universitatii Cluj, Remus Campeanu. Dupa plecarea lui Munteanu, echipa a ramas in sarcina "secundului" Gica Mihali, care a obtinut prima victorie doar in ultima etapa, dupa cinci remize la rand. "In primul rand a fost un soc pentru mine plecarea lui, abia apoi pentru jucatori. Daca va fi o intalnire a Consiliului de Administratie, si va fi, pentru a se discuta aceasta situatie, eu o sa-mi spun parerea si nu o sa fiu de acord cu revenirea lui Dorinel. Nu a fost corect cum a plecat de la noi si nu cred ca am putea colabora pe viitor. Steaua a gresit ca l-a dat afara pe Munteanu, pentru ca el este un antrenor care are nevoie de timp pentru a construi ceva", a mai spus Campeanu.

INSTABILITATE
Remus Campeanu, a confirmat incertitudinea care exista, in acest moment, la conducerea "sepcilor rosii". Proprietarul echipei, Oncos, inca nu stie daca va mai ramane actionar majoritar la "U", iar directorul executiv Ioan Marginean este pe picior de plecare. "Suntem intr-o situatie foarte dificila in acest moment. Oncos are doar 65% din actiuni, insa nici ceilalti actionari nu au mai dat nici un ban la echipa. Iar domnul Marginean se zbate, munceste si nu stiu ce are de gand", a precizat oficialul Universitatii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă