18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM Constanta joaca la Timisoara

HCM Constanta joaca la Timisoara

In asteptarea derby-ului cu Steaua de sambata, vicecampioana HCM Constanta disputa azi la Timisoara partida cu Univ. Poli Izometal din localitate. Formatia antrenata de Zoran Kurtes si Eden Hairi porneste cu prima sansa in fata banatenilor, care ocupa locul 8 in competitia interna, cu doar patru succese in cele 11 partide disputate. Invingatori in runda precedenta in fata celor de la Pandurii Tg. Jiu, constantenii au ramas pe primul loc al clasamentului inaintea etapei a XII-a si vor sa ramana pe aceeasi pozitie si inaintea jocului cu marea rivala Steaua.

Pentru a se intampla asa, gruparea de la malul marii trebuie sa invinga la Timisoara intr-o partida despre care secundul Eden Hairi spune: "Nu putem lua meciul de la Timisoara ca pe o pregatire pentru jocul cu Steaua. Sunt doua partide diferite si trebuie sa ne impunem mai ales ca vrem sa ne luam revansa pentru infrangerea pe care banatenii ne-au administrat-o sezonul trecut chiar la noi acasa. Meciul cu Steaua este cu totul altceva, se intalnesc ocupantele primelor doua locuri de la finalul sezonului trecut si va fi o lupta pe viata si pe moarte". Partida cu Poli Izometal Timisoara este programata azi, cu incepere de la ora 11.00.

» Medgidia, la un pas de subsol
In aceeasi runda, cealalta reprezentanta a judetului in Liga Nationala masculina, CSM Medgidia, primeste vizita celor de la HC Odorhei. Invinsi etapa trecuta de Bucovina Suceava, elevii lui Ion Craciun s-au apropiat simtitor de ultimele locuri ale clasamentului si au neaparat nevoie de un succes pentru a se redresa. Partida de la Medgidia reprezinta insa un bun prilej pentru CSM de a incheia seria negativa de sapte jocuri in care au acumulat doar o victorie.

» Constantenii merg la Timisoara cu gandul mai mult la intalnirea de sambata cu echipa care anul trecut a reusit sa le rapeasca titlul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă