10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportLeeds United „vânează” o vedetă pusă pe liber de PSG

Leeds United „vânează” o vedetă pusă pe liber de PSG

Leeds a avut discuţii cu Ibrahimovic, însă acesta a preferat în ianuarie să se întoarcă la AC Milan. “Am încercat în ianuarie, însă el a ales să meargă la Milan şi povestea a căzut. Acum cred că este prea târziu, intensitatea fotbalului englez este diferită”, a spus Radrizzani.

Ibrahimovic, care are 38 de ani, a jucat în Anglia la Manchester United în perioada 2016-2018.

Conducerea lui Leeds îl are acum în vizor pe Cavani, care este liber de contract după despărţirea de PSG. “Pe lângă alte calităţi, Cavani ar avea o contribuţie foarte fizică şi s-ar putea adapta, însă n-am vorbit niciodată despre asta cu antrenorul (Marcelo Bielsa – n. r.). Cu siguranţă ne-am gândit la asta, să vedem dacă e mai liber”, a spus Radrizzani.

În altă ordine de idei, Leeds a anunţat că a semnat un contract de sponsorizare pe tricou cu firma germană Adidas, valabil cinci ani, începând din sezonul 2020-2021, informează Reuters. Nu au fost oferite detalii financiare, dar Leeds a confirmat că este un record pentru acest club în ce priveşte un contract de sponsorizare pe tricou.

Leeds, care va încheia pe primul loc în eşalonul secund, Championship, o întâlneşte miercuri pe Charlton în ultima etapă.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă