21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialUnirea Urziceni a preluat sefia Ligii I

Unirea Urziceni a preluat sefia Ligii I

In meciul disputat la Ploiesti, care a stabilit clasamentul final al Ligii I, dupa cinci etape, formatia Unirea Urziceni a invins, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa CS Otopeni. Dambovitenii au preluat astfel sefia clasamentului actualei editii de campionat, detronand Rapidul, care era pe primul loc inaintea acestei partide.

Unirea Urziceni a reusit sa inscrie de doua ori – in urma reusitelor lui Marius Onofras, ‘5, ‘45 –, in timp ce echipa-gazda a marcat o singura data – prin Hristu Chiacu, ‘34 –, dar oaspetii nu au impresionat prin prestatia din teren. Imediat dupa victorie insa, Dan Petrescu, antrenorul teamului dambovitean, s-a declarat mutumit, spunand ca pentru formatia sa "sunt semne bune", deoarece a invins chiar daca a jucat mai slab. "Este o victorie extrem de importanta pentru noi, daca tinem cont de faptul ca nu am jucat foarte bine. Caldura in care s-a disputat partida parca i-a ajutat mai mult pe fotbalistii de la Otopeni. Cele zece zile de repaus fara joc cred ca s-au cunoscut. Oricum, sunt semne bune pentru ca am reusit sa castigam chiar si atunci cand am jucat mai slab. Cele doua echipe se cunosteau. Asa cum eu am stiut jocul lor, asa si jucatorii nostri imprumutati la Otopeni, Negru si Constantin, cred ca l-au ajutat pe antrenorul Gabi Margarit", a spus Petrescu.

 

Dan Petrescu a laudat in schimb evolutia echipei CS Otopeni. "S-au asezat foarte bine in teren. Daca erau asezati asa si in meciurile de pana acum, cred ca nu ar mai fi avut zero la punctele castigate. Daca or sa joace cum au jucat azi cu noi, sigur or sa apara punctele, si asta nu o spun doar ca sa incurajez", a precizat tehnicianul.
Petrescu s-a aratat incantat de modul in care s-a incheiat ultima perioada pentru el: "Este bine ca am terminat cu bine o saptamana a marilor emotii pentru mine, in care am devenit si tata. Mi-am dat seama ca baietii au vrut sa-mi faca un cadou. Abia astept sa ajung acasa si sa o vad pe cea mica, pentru ca si-asa nu o sa stea prea mult cu mine".
El a adaugat ca spera ca vineri, cand va avea loc tragerea la sorti pentru turul intai al Cupei UEFA, Unirea Urziceni sa aiba noroc si sa nimereasca o adversara accesibila. "Vineri, la tragerea la sorti, sper sa avem noroc sa cadem cu o echipa accesibila, pentru ca a juca in cupele europene este un eveniment istoric pentru noi", a explicat Petrescu.

» Dan Petrescu a dezvaluit ca si-a folosit toate relatiile pentru a-l ajuta pe Mutu dupa ce a fost depistat pozitiv. "Atat eu, cat si Victor Becali si Gica Popescu ne-am folosit de toate relatiile  pentru a-l scapa de o suspendare mai drastica", a declarat Petrescu suparat ca Mutu nu i-a dat nici macar un telefon de multumire.

Cele mai citite

Președintele PNL, sesizat să ofere explicații cu privire la averea unui parlamentar liberal

Grupul de Investigații Politice (GIP) a solicitat public președintelui PNL, Nicolae Ciucă, să ofere explicații cu privire la situația averii deputatului PNL Daniel Constantin,...

Crimă urmată de sinucidere într-o comună din județul Vâlcea

O crimă tragică a avut loc în localitatea Păușești-Măglași, județul Vâlcea, unde un bărbat de 39 de ani și-a ucis cu brutalitate cumnata. Incidentul...

Topor vechi de 4.000 de ani găsit de către miner din Gorj, la prima căutare cu detectorul de metale

Un topor vechi de aproximativ 4.000 de ani, din clasa „Tezaur“, a fost descoperit în comuna gorjeană Cătunele, într-o pădure din satul Lupoaia. Piesa este...
Ultima oră
Pe aceeași temă