17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCopii violati de un coleg de joaca

Copii violati de un coleg de joaca

– Trei minori din Petrila, cu varste cuprinse intre sase si noua ani, au fost supusi unor agresiuni si perversiuni sexuale de catre un alt copil, in varsta de 13 ani.

Trei copii din Petrila, cu varste cuprinse intre sase si noua ani, au fost supusi la perversiuni sexuale si abuzati de un alt minor, in varsta de 13 ani. Incidentul s-a petrecut pe malul unui parau din localitate, la adapostul unor cutii de carton.
Adjunctului comandantului Politiei Petrila, Alexandru Scafariu, a precizat ca cei trei copii au fost obligati de baiatul de 13 ani sa intretina relatii sexuale orale cu un baietel de opt ani. "Facem verificari sub aspectul savarsirii infractiunii de instigare la coruptie sexuala si in functie de verificari vedem daca se extind alte infractiuni sau nu.

 

Bineinteles, parintii vor fi sanctionati conform legii 61, pentru lipsa de supraveghere a minorilor", a declarat Alexandru Scafariu. Potrivit unor informatii, se pare ca minorul i-ar fi batut pe cei trei copii, care s-au impotrivit, iar mai apoi i-a amenintat ca ii omoara daca povestesc cuiva ce s-a intamplat. Vecinii pustiului banuit de viol spun ca acesta este un copil – problema. El locuieste doar cu tatal, iar mama sa este plecata la munca in Italia. Pe de alta parte, politistii au demarat verificari si in privinta parintilor celor trei copii, care ar putea fi sanctionati pentru ca nu i-au supravergheat pe minori si ar putea fi chiar decazuti din drepturile parintesti daca se va dovedi ca i-au neglijat. Adjunctul comandantului Politiei din Petrila a precizat ca urmeaza sa fie sesizata si Autoritatea Tutelara, pentru a se lua masuri de protectie a acestor minori. Copiii implicati in aceasta agresiune sexuala nu raspund penal pentru fapta lor, cel mai mare dintre ei avand 13 ani.

Ademeniti
Unul dintre copiii agresati, in varsta de sase ani, a povestit ca, impreuna cu prietenii lui de joaca, au fost au fost dusi si tinuti cu forta in zona "cabanelor din carton", unde au fost obligati sa faca sex oral. Initial, copiilor li s-au promis dulciuri in schimbul actului, insa apoi au fost amenintati ca vor fi aruncati in apa si chiar agresati, dupa ce au refuzat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă