19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportAdrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului

Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului

„Ne-am înțeles cu Adi Iencsi foarte repede. El este un rapidist adevărat și începând de mâine va fi la antrenament. Suntem 100% pe aceeași lungime de undă cu Adi Iencsi, mai ales că el a mai făcut parte din proiectul nostru”, a spus Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului.

În vârstă de 45 de ani, Adi Iencsi a fost ultima dată la Rapid în 2018, când a antrenat timp de șase luni echipa U19, cu rezultate foarte bune.

Fostul căpitan al Rapidului a venit în Giulești în 1997 și a jucat până în 2004, cucerind de două ori titlul de campion (1999 și 2003), de două ori Cupa României (1998 și 2002) și de trei ori Supercupa României (1999, 2002, 2003).

Ca antrenor, Iencsi a condus FC Hunedoara, Turris Turnu-Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și Rapid U19, iar în sezonul trecut a condus echipa a doua a lui CSU Craiova.

De asemenea, în 2015, a fost secundul lui Ioan Andone, la Apollon Limassol, formație cu care a evoluat în grupele Europa League.

Cele mai citite

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă