12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiO tânără fără permis a omorât un conducător auto care conducea regulamentar

O tânără fără permis a omorât un conducător auto care conducea regulamentar

Accidentul a avut loc pe DJ 702G în județul Argeș și a fost provocat de tânără fără permis de conducere la o intersecție unde nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 62 ani din Găești, Dâmbovița.

„Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, (bărbatul de 62 de ani, din Găeşti), rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism (femeie de 58 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa), precum şi rănirea uşoară a tinerei de 19 ani care conducea primul autoturism şi a unei minore de 2 ani, pasageră spate în acelaşi autoturism.” a transmis IPJ Argeş.

Pentru eliberarea femeii din mașina care circula regulamentar a fost nevoie de intervenția echipelor de la descarcerare, salvatorii acordându-i primele îngrijiri medicale la fața locului înainte de a o trimite la Spital.

Femeia care a provocat accidentul mortal nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan și va fi cercetată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă dar și pentru infracțiunea de conducere fără a deține permis de circulație.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă