15.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialFinala echilibrata la baschet masculin

Finala echilibrata la baschet masculin

Nici una dintre finalistele din acest an ale Campionatului National de baschet masculin, U Mobitelco Cluj si CSU Ploiesti, nu a reusit sa se distanteze dupa primele patru intalniri din cadrul ultimului act al competitiei interne, care se disputa pe sistemul "cel mai bun din sapte intalniri". "Dubla" de la finalul saptamanii trecute, disputata la Cluj, a fost aproape identica cu cea de la Ploiesti, cel putin din punctul de vedere al evolutiei scorului la general. La fel ca in deplasare, pe teren propriu clujenii au avut o evolutie excelenta in primul meci, la capatul caruia s-au impus cu 77-68, vedeta fiind americanul LeVar Seals.  In partida secunda, insa, cei care au dominat au fost baschetbalistii de la CSU Ploiesti, carora le-a revenit victoria, cu 82-75, gratie jocului foarte bun al lui Obradovic, marcator a 21 de puncte, si Cepulis, cu 17.

Astfel, scorul la general a devenit 2-2, iar ultimele meciuri ale finalei se vor disputa, alternativ, pe 29 mai la Ploiesti, pe 2 iunie la Cluj si pe 5 iunie la Ploiesti, daca va fi nevoie.
Prima echipa care va acumula patru victorii va castiga titlul national, care de patru sezoane a revenit echipei CSU Ploiesti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă