13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialOpel Insignia

Opel Insignia

Inevitabilul s-a produs! Desi General Motors si Opel s-au straduit din rasputeri sa pastreze cu sfintenie informatiile despre noul Insignia, modelul ce va lua locul in gama traditionalului Vectra, primele fotografii ale masinii au facut deja inconjurul lumii, dandu-le toate planurile de lansare peste cap. Prin urmare, saptamana aceasta va fi trimis, probabil, si comunicatul de presa oficial. Dar elementul-supriza a fost pierdut. Nu si pentru dumneavoastra, insa!

Noul Vectra, pardon Insignia, pare mai mare decat modelul pe care il inlocuieste si are trasaturi mult mai fine. Mai mult, partea frontala este mai agresiva ca niciodata. Calandrul puternic plonjat creaza impresia de forta, iar blocurile optice alungite si parasocul cu trei prize de aer, separate si atent conturate, dau un plus de rafinament si sportivitate modelului. Pavilionul curbat, capacul scurt al portbagajului cu eleron integrat si liniile indraznete completeaza imaginea dinamica. Sper sa nu se supere nimeni, daca afirm ca arhitectura lui Insignia traseaza pe retina cateva linii de Lexus!?

Insignia va concura intr-unul dintre cele mai disputate segmente de pe piata: "D". Iar adversarii directi poarta nume precum Ford Mondeo, Mazda 6, VW Passat, Citröen C5 sau Renault Laguna. Nu ii va fi usor, asta e sigur.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă