22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportSteaua, locul 2 la Cupa Europei la floretă-feminin

Steaua, locul 2 la Cupa Europei la floretă-feminin

Pentru învingătoare au tras Francesca Palumbo, Elisa Vardaro, Valentina De Costanzo şi Valentina Cipriani, în timp ce pentru CSA Steaua au evoluat Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Anca Săveanu şi Andreea Gheorghe.

În finala mică, CSU Poli Timişoara (Ana Boldor, Teodora Sîrbu, Alexandra Lazin, Emilia Corbu) a întrecut-o pe SVSM Kiev cu 45-38.

Steaua a învins-o în sferturi pe KS Slavia STU Bratislava cu 45-21, iar în semifinale a dispus de Poli Timişoara cu 45-32. În primul tur, Poli învinsese echipa bulgară Avitohol Sofia cu 45-12.

La ediţia din acest an au mai participat echipele Cardenal Cisneros de Madrid (Spania) şi Şcoala de scrimă Chişinău (Republica Moldova).

Cupa Europei la floretă feminin se adresează echipelor campioane naţionale, Confederaţia Europeană de Scrimă acordând României pentru a cincea oară consecutiv dreptul de a organiza acest concurs.

Cele mai citite

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă