12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleLindsey Vonn, antrenament deasupra closetului

Lindsey Vonn, antrenament deasupra closetului

Bizarul exercițiu de forță a făcut parte dintr-un program mai elaborat de pregătire al americancei, dezvoltat și personalizat de antrenorul ei. Încurajată de guru-ul fitnessului, Gunnar Peterson, Vonn nu s-a sfiit de obiectivul camerei si s-a lăsat filmată atunci cand a făcut niște genuflexiuni. Poate suna simplu, însă blonda a adăugat „greutate” acestui exercițiu, la propriu, luând o bară cu cateva kilograme bune pe umeri, în timp ce executa genufluxiunile deasupra unei toalete.

Clipul video a fost postat de Lindsey pe contul ei de Instagram, acolo unde blonda are nu mai puțin de 2 milioane de urmăritori. În spirit ludic, aceasta i-a întrebat pe fani: „Pe care le-ați încerca?”.

În clip, Vonn a continuat să își demonstreze forța, intimidând chiar și un bărbat atunci când a ridicat un baros imens, pe care l-a izbit cu putere pe o cutie amortizată. Un alt antrenament pe care l-a exemplificat medaliata olimpică a fost să se cațere pe o bandă de alergare, care imita o scară în mișcare. Ca și cum exercițiul nu ar fi fost îndeajuns de solicitant, antrenorul îi punea mingi în față, pentru a-i îngreuna urcarea.

Fanii au apreciat abilitățile americancei, laudându-o în comentarii pentru determinare și devotament, deși aceasta s-a retras din competițiile de schi alpin în anul 2019, din cauza accidentărilor.

La începutul acestui an, blonda a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, hocheistul PK Subban, dar nunta celor doi a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

De-a lungul vremii, Vonn s-a iubit cu fostul jucător de golf Tiger Woods. S-a vorbit și despre o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Asta după ce Lindsey divorțase de Thomas Vonn. Lindsey s-a autodeclarat „bolnavă după sex”, acceptând o relație cu Tiger Woods, deși știa că, înainte de a divorța, golferul își înșelase soția de mai multe ori.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă