17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăZig ZagTrupa The Rolling Stones îşi deschide magazin oficial

Trupa The Rolling Stones îşi deschide magazin oficial

“De ce să deschizi un magazin în plină pandemie? Este optimismul nostru etern”, a glumit liderul grupului Mick Jagger, în vârstă de 77 de ani, într-un videoclip lansat înainte de deschiderea magazinului.

În interior, sigla The Rolling Stones este prezentă pe tricouri, jachete, pene de chitară – pentru cei care speră să-l imite pe chitaristul Keith Richards – carnete, umbrele şi sticle de apă.

Linia de măşti, cu faimoasa limbă aşezată corespunzător la nivelul gurii, promite să fie un succes.

Ecrane uriaşe redau decenii de concerte, iar celebrele hituri ale trupei încântă urechile cumpărătorilor.

“Această parte a ‘experienţei’ a fost cu adevărat importantă pentru noi”, a afirmat David Boyne, director general al Bravado, care se ocupă de comercializarea produselor Universal Music.

Pentru Boyne, amplasarea magazinului, chiar în centrul Carnaby Street, este esenţială. “David Bowie, The Who şi, bineînţeles, The Rolling Stones au frecventat acest cartier!”, a mai spus el.

“Am lucrat în acest cartier, am repetat acolo, obişnuiam să mâncăm acolo”, a confirmat Mick Jagger, care a rememorat zilele în care trupa “rătăcea pe Carnaby Street înainte de a deveni celebră”.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă