19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăZig ZagTrupa The Rolling Stones îşi deschide magazin oficial

Trupa The Rolling Stones îşi deschide magazin oficial

“De ce să deschizi un magazin în plină pandemie? Este optimismul nostru etern”, a glumit liderul grupului Mick Jagger, în vârstă de 77 de ani, într-un videoclip lansat înainte de deschiderea magazinului.

În interior, sigla The Rolling Stones este prezentă pe tricouri, jachete, pene de chitară – pentru cei care speră să-l imite pe chitaristul Keith Richards – carnete, umbrele şi sticle de apă.

Linia de măşti, cu faimoasa limbă aşezată corespunzător la nivelul gurii, promite să fie un succes.

Ecrane uriaşe redau decenii de concerte, iar celebrele hituri ale trupei încântă urechile cumpărătorilor.

“Această parte a ‘experienţei’ a fost cu adevărat importantă pentru noi”, a afirmat David Boyne, director general al Bravado, care se ocupă de comercializarea produselor Universal Music.

Pentru Boyne, amplasarea magazinului, chiar în centrul Carnaby Street, este esenţială. “David Bowie, The Who şi, bineînţeles, The Rolling Stones au frecventat acest cartier!”, a mai spus el.

“Am lucrat în acest cartier, am repetat acolo, obişnuiam să mâncăm acolo”, a confirmat Mick Jagger, care a rememorat zilele în care trupa “rătăcea pe Carnaby Street înainte de a deveni celebră”.

Cele mai citite

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă