14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTamplaria PVC, la moda

Tamplaria PVC, la moda

» In acest sezon, cumparatorii au dublat profitul comerciantilor din domeniu.

» Calitatea produselor variaza in functie de situatia financiara a potentialilor clienti.


Constantenii au aratat ca sunt dispusi
sa cheltuiasca sume destul de mari cand vine vorba de confortul propriu. Acest lucru este dovedit si de dublarea profitului pe care l-au inregistrat comerciantii de usi si ferestre. "Cele mai mari solicitari le avem in perioada mai-septembrie, luni in care vremea ne permite sa lucram. Cererile cresc semnificativ de la un an la altul, fapt pentru care incercam sa venim cu lucruri noi pe piata. Avem o gama impresionanta de culori si dimensiuni, insa ne preocupa mult mai mult calitatea usilor si ferestrelor. Cele mai multe imbunatatiri sunt aduse la profilurile din care sunt realizate", a declarat directorul general al unei companii de termopane, Marian Cucona. Agentii economici au creat o gama separata de produse, adresate persoanelor cu o situatie financiara peste medie. Daca o fereastra simpla cu doua geamuri costa aproximativ 8 milioane de lei, una de calitate superioara poate depasi suma de 30 de milioane. si, atunci cand vine vorba de usi, comerciantii realizeaza produse pentru fiecare clasa sociala in parte. Pentru un model clasic, cumparatorii trebuie sa scoata din buzunare suma de 10 milioane. Usile glisante, realizate cu ajutorul unui profil special, pot atinge valoarea de 100 de milioane de lei. Agentii economici au declarat ca persoanele care locuiesc la casa opteaza pentru profiluri colorate, iar cele care stau la bloc prefera culoarea alba pentru profil.

Cea mai mare fabrica

In perioada urmatoare va fi deschisa o fabrica moderna care va aduce pe piata romaneasca un profil foarte apreciat de comerciantii de ferestre si usi. Aceasta va fi construita la Craiova si va fi cea mai mare din S-E Europei. Produsele vor fi realizate cu ajutorul unor utilaje si linii tehnologice performante, achizitionate din Germania.
Hala a fost proiectata din sticla si va putea fi incadrata in randul constructiilor moderne. Dezvoltarea brusca din domeniul termopanelor este explicata prin rapiditatea cu care se construieste in ultima perioada.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă