17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialMinora disparuta in conditii suspecte la Iasi

Minora disparuta in conditii suspecte la Iasi

Ofiterii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale (SIC) Iasi au intrat in alerta de gradul zero, dupa ce un barbat din comuna Podu Iloaiei a reclamat faptul ca fiica sa ar fi fost rapita. Ludovic Cucuteanu (40 ani) sustine cu tarie acest lucru, cu atat mai mult cu cat Daniela, sotia sa, ar fi primit un mesaj pe telefonul celular care nu suna foarte optimist: "Ti-am rapit fata. Daca anunti Politia, ti-o trimit acasa bucati, in saci de plastic".
Incidentul s-ar fi petrecut in urma cu cateva zile, atunci cand Gabriela Cucuteanu (17 ani) a disparut fara urma. Parintii s-au speriat din cale-afara, doar dupa ce au primit mesajul amenintator. In ciuda cererii facute de presupusii rapitori, sotii Cucuteanu au mers tinta la Postul de Politie.
"Imediat dupa ce s-a primit sesizarea, a fost inceputa o ancheta specifica in astfel de cazuri. Cercetarile vor continua pana la identificarea tinerei", ne-a declarat Virginia Pralea,
purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.  Cosmarul familiei Cucuteanu a inceput pe 14 iunie, atunci cand Gabriela a plecat la un punct de lucru E-ON pentru a achita gazul metan pe luna trecuta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă