23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialRetea de gaze in Navodari

Retea de gaze in Navodari

» Sistemul de canalizare de pe strada Nuferilor va fi pus in functiune in scurt timp.

» Autoritatile au decis sa monteze o noua pompa la bazinul de apa.

Edilii orasului Navodari lucreaza la proiectul de executie al retelei de canalizare de pe strada Nuferilor. Proiectul va fi finalizat in luna septembrie a acestui an, costul lui fiind situat la 6 milioane lei. Locuitorii au aflat de planurile primariei in urma unei intalniri cu autoritatile. La dezbatere au fost prezenti primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, viceprimarul stefan Galbau si functionari publici din cadrul primariei. La intalnire s-au discutat principalele probleme administrative ale comunitatii. Una din temele discutate a fost lipsa totala a apei sau furnizarea ei cu presiune foarte scazuta. In acest sens, autoritatile au decis sa monteze o pompa la bazin, lucrare ce va duce la cresterea presiunii apei in conducte. De asemenea, se va solicita o intalnire urgenta cu reprezentantii RAJA Constanta.
Conform Inspectorului de Relatii Publice al Primariei Navodari, Ionela Torok, cei 14 kilometri de retea de gaze prevazuti pana in acest moment au fost executati, iar in prezent se asteapta proiectul de la Congaz pentru continuarea lucrarilor.
Tensiunea in reteaua de furnizare a energiei electrice pe strazile orasului Navodari este variabila, ceea ce face ca in locuinte sa se produca frecvent scurtcircuite.
Pentru a rezolva aceasta problema, autoritatile au hotarat ca luna viitoare sa initieze un proiect de hotarare pentru achizitionarea unui nou transformator, cu o capacitate corespunzatoare.
Intalniri cu cetatenii

Primaria orasului Navodari a organizat intalnirea cu locuitorii in scopul imbunatatirii relatiilor si a rezolvarii problemelor intampinate.
O parte din greutatile
pe care autoritatile locale incearca sa le rezolve sunt provocate chiar de locuitorii orasului. In cazul iluminatului public de pe strada Macului, locuitorii refuza sa-si retraga gardurile, astfel incat sa se poata monta stalpii necesari. Din aceasta cauza nu s-au putut executa lucrarile pentru utilitati, iar daca refuzul locuitorilor persista se vor lua masurile legale, astfel incat ei vor fi obligati sa coopereze.

Cele mai citite

Jumătate dintre români nu economisesc pentru bătrânețe, avertizează economiștii

Aproximativ 50% dintre români nu au economii pentru pensie, o realitate alarmantă, avertizează economistul Radu Crăciun, într-un interviu acordat HotNews. Această situație este cauzată, în...

Cine-l sfătuiește, îl sfătuiește prost pe Geoană: atac nepermis la un jurnalist de investigații

Atacul candidatului Mircea Geoană la prezidențiale asupra presei l-a compromis definitiv, în timp ce investigațiile continuă să apară cu privire la legăturile suspecte cu...

Probleme uriașe pentru Garth Brooks, cântăreţul country

Cântărețul country Garth Brooks, considerat o legendă în muzica country americană, se confruntă cu acuzații grave de viol! Garth Brooks este acuzat de viol Artistul este...
Ultima oră
Pe aceeași temă