30.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportTrei deputati vireaza catre PD

Trei deputati vireaza catre PD

Deputatul social-democrat Catalin Buhaianu, care a semnat lista de sustinere a motiunii de cenzura initiate de Partidul Democrat, a declarat ca va demisiona din PSD pentru ca nu se mai regaseste in acest partid – relateaza Rompres. El a spus ca va activa, deocamdata, ca deputat independent, urmand sa ia o decizie, in perioada urmatoare, in privinta optiunii sale politice.
Motivul principal al nemultumirii deputatului PSD este legat de 'conflictul deschis' pe care acesta spune ca il are cu presedintele organizatiei judetene PSD Botosani. Buhaianu a subliniat ca a semnat pentru motiunea de cenzura a PD pentru ca este datoria unui parlamentar de opozitie sa sustina o motiunea impotriva Guvernului.
Deputatul conservator Constantin Tudor, alt semnatar al motiunii de cenzura, a declarat luni, citat tot de Rompres – ca va demisiona la sfarsitul saptamanii din PC pentru a se inscrie in PD.
Parlamentarul conservator a explicat motivele pentru care a semnat motiunea de cenzura: "Am considerat ca semnatura mea pe motiunea de cenzura este un gest firesc in conjuctura politica actuala".
Un al treilea parlamentar dintre semnatarii motiunii de cenzura, deputatul independent Nati Meir a informat, luni, in scris, conducerea Camerei Deputatilor asupra deciziei sale de a se inscrie in Partidul Democrat. Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ca nu stie nimic despre eventuala adeziune la PD a lui Nati Meir – dar ca, in cazul in care aceasta exista, va fi analizata.

Cele mai citite

60 de „supraviețuitoare” îl acuză pe fostul șef al Harrods, Al-Fayed, de abuz sexual: avocați.

Aproximativ 60 de femei au ieșit acum în față pentru a susține că au fost abuzate sexual de fostul proprietar al magazinului Harrods, Mohamed...

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...

Primarul democrat din New York, Eric Adams, a fost acuzat de corupție

Primarul din New York, Eric Adams, implicat într-o serie de scandaluri, a fost acuzat joi de fraudă electronică, solicitarea de donații ilegale din partea...
Ultima oră
Pe aceeași temă