18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiO locomotivă care transporta motorină a luat foc

O locomotivă care transporta motorină a luat foc

 O locomotivă a luat foc, astăzi în gara din Sinaia. La fața locului a ajuns un utilaj care a intervenit pentru scoaterea de sub tensiune a firului de circulaţie şi izolare a locomotivei, a informat ISU Prahova. De asemenea, se aşteaptă să sosească o altă locomotiva de la Câmpina pentru a tracta vagoanele cu motorină de pe linia 1 pe linia 3.

“Pompierii prahoveni au reuşit să localizeze incendiul după o intervenţie de aproximativ 15 minute. Nimeni nu a fost rănit. Incendiul se manifesta fără flacără și a apărut la locomotiva trenului GFR cu 24 vagoane în componenţă”, arată un mesaj al ISU, publicat pe Facebook.
Incendiul nu a afectat traficul trenurilor de călători, informează CFR SA.

“În jurul orei 9:02, la ieşire din Sinaia spre Buşteni pe fir I, la locomotiva împingătoare EA 593 a trenului de marfă 80311 (GFR) s-a produs un început de incendiu. A fost solicitată scoaterea de sub tensiune a LC şi avizat ISU. Traficul trenurilor de călători nu este afectat”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Pompierii au intervenit  pentru stingerea incendiului izbucnit la o locomotivă în gara Sinaia, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, locomotiva a fost decuplată de restul garniturii, care transporta motorină.

“La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de stingere şi unul de prim-ajutor. Garnitura are în componenţă 2 locomotive şi 24 de vagoane cu motorină şi circula pe ruta Brazi – Şimleu Silvaniei. Arde la instalaţia electrică de forţă, incendiul este localizat”, au mai transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Cele mai citite

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...
Ultima oră
Pe aceeași temă