12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieCine este noul director general al Xerox România

Cine este noul director general al Xerox România

Gabriel Pantelimon, care a condus operaţiunile Xerox în România din 2010, timp de opt ani, va prelua poziţia de general manager al subsidiarei din Turcia a corporaţiei Xerox.

În ultimii 11 ani, Francisca a ocupat diferite poziţii în cadrul Xerox România. Astfel, începând cu 2007 a fost Customer Service Operations Director pentru Xerox în România, coordonând toate activităţile post vânzare ale companiei, de la dezvoltarea strategiei de post-sales, la managementul reţelei de parteneri de service. 

Din 2014, în calitate de director pe segmentul Global Markets Operations Business, Francisca s-a ocupat de coordonarea şi supervizarea activităţii partenerilor strategici Xerox în România şi ulterior, începând cu 2017, a condus întreaga activitate de vânzări indirecte la nivel naţional.

Francisca Hogescu-Lebrun s-a alăturat echipei Xerox în anul 2000, ca manager logistică pentru România, iar în 2004 a fost numită manager Regional de Logistică pentru regiunea CIT (Central and Eastern Europe, Israel & Turkey).

“Prin întreaga sa carieră la Xerox atât în România cât şi în CIT, Francisca a dat dovadă de abilităţi clare de leadership şi de dedicare, şi de aceea am încredere că îşi va putea valorifica experienţa conducând echipa extrem de profesionistă pe care compania noastră o are în România şi continuând cu success povestea Xerox în România”, a afirmat Ashraf ElArman, regional general manager al Xerox CITG, la momentul numirii.

Francisca este absolventă a Universităţii Politehnice Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Ea a urmat cursurile Centrului de Leadership Creativ din Greensboro, Statele Unite. Vorbeşte fluent engleză şi franceză. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă