12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCrimă în Prahova. O femeie a fost ucisă și abandonată în pădure

Crimă în Prahova. O femeie a fost ucisă și abandonată în pădure

Procurorii prahoveni au reținut un bărbat bănuit că a comis o crimă oribilă într-o pădure din județul Prahova. Acesta a anunțat duminică seara că într-o zonă de deal de lângă Cosminele a văzut o femeie moartă. Informația s-a confirmat iar la locul indicat a fost găsit cadavrul unei femei ce avusese o moarte violentă.

„Cercetările efectuate până la acest moment au evidenţiat faptul că la data de 25.09.2020 victima a avut un conflict spontan cu inculpatul A.F.C., cu care avea o relaţie apropiată, chiar în zona în care a fost găsit cadavrul. În acest context, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii victimei, după care a strangulat-o, acţiuni care au condus la deces”, informează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un comunicat dat publicităţii luni, citat de News.ro.

Bărbatul suspectat de crimă a fost reținut și va fi prezentat luni în fața unui complet al Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă