16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiActriţa Marina Procopie a murit la vârsta de 59 de ani

Actriţa Marina Procopie a murit la vârsta de 59 de ani

Actriţa a murit vineri, iar trupul neînsufleţit al acesteia va fi depus sâmbătă, la ora 11.00, la capela Cimitirului Sfânta Vineri din Bucureşti, au mai spus reprezentanţii UNITER.

Marina Procopie a pierdut lupta cu o boală gravă. De mai bine de 10 ani reușise să țină o afecțiune neoplazică sub control, dar agravarea recentă a bolii a dus la tragedie.

Înmormântarea va avea loc duminica, la ora 12.00.

Născută în Bucureşti, pe 8 iunie 1959, actriţa a rămas în memoria cinefililor prin rolul principal din filmul “Adela”, de Mircea Veroiu, lansat în 1985.

Cu un an înainte, a absolvit cursurile de actorie la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I. L. Caragiale” din Bucureşti.

A mai jucat în filme precum “Prea cald pentru luna mai” (1983), “Colierul de turcoaze” (1985), “Francois Villon, poetul vagabond” (1987), “Orient Express” (2004), “Loverboy” (2011).

De asemenea, a făcut parte din echipa de actori a Teatrului Ion Creangă din Bucureşti.

Cele mai citite

Vești bune pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui vine să îl viziteze

Irinel Columbeanu se află într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar trece prin momente extrem de grele, fiind bolnav, singur și trist de sărbători. Cu...

Incendiu puternic în nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță,...
Ultima oră
Pe aceeași temă