23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportHalep: “Am făcut un meci foarte neprofesionist”

Halep: “Am făcut un meci foarte neprofesionist”

“Ea a jucat foarte bine. A rezistat la fiecare puncte. Are toate meritele. Jocul a fost unul destul de bun, dar cred că nu am avut o atitudine pozitivă pe teren. Am făcut un meci foarte neprofesionist din partea mea. Dar sunt prea obosită, eram prea obosită. Mă dureau toate”, a declarat Halep.

 ”Nu voi căuta scuze după acest meci, ea a meritat să câştige, dar totuşi sunt tristă pentru felul cum m-am comportat”, a mai spus campioana de la Roland Garros.

 Halep nu a dorit să atribuie evoluţia sa dezamăgitoare pe unei suficienţe după titlul de la Paris: “Cu siguranţă am dat tot ce am putut din punct de vedere al jocului. Am luptat până la sfârşit pentru fiecare minge”.

 “Am avut doar o atitudine negativă, am vorbit prea mult. Cred că din cauză că eram prea obosită, nu m-am putut concentra asupra fiecărei mingi. Am condus, eram în avantaj şi nu am putut încheia meciul. Nu sunt dură, sunt doar realistă şi cinstită cu mine. Recunosc că am avut o atitudine neprofesionistă.”

 Hsieh a reuşit să le învingă în ultimele 18 luni pe Garbine Muguruza şi Agnieszka Radwanska la Australian Open, pe Johanna Konta la Roland Garros şi pe Halep la Wimbledon.

 Simona Halep a fost învinsă dramatic de taiwaneza Su-Wei Hsieh cu 3-6, 6-4, 7-5, sâmbătă, în runda a treia a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului. Halep, la primul eşec după ce a cucerit cel dintâi titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, a făcut un meci cu multe momente slabe, cedând deşi a condus cu 5-2 în decisiv şi a avut o minge de meci.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă