15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn Fotograf de nunți a bătut mirele

Un Fotograf de nunți a bătut mirele

Albayrak a fost angajat pentru a face fotografii la nunta din 5 iulie, care a avut loc într-o provincie din estul ţării. După ce a văzut mireasa, fotograful şi-a dat seama că este minoră şi l-a întrebat pe mire ce vârstă are.

Când a aflat că fata are doar 15 ani, Albayrak a refuzat să mai facă fotografii şi a încercat să oprească nunta. „Mirele a venit la mine la studio în urmă cu două săptămâni şi era singur. Am văzut prima dată mireasa la nuntă. Este un copil şi i-am simţit teama, deoarece tremura”, a declarat fotograful pentru Hurriyet Daily News. El i-a spus apoi clientului că nu poate fotografia o mireasă copil.

A izbucnit o ceartă, iar mirele l-a atacat pe Albayrak, după ce acesta a refuzat să onoreze contractul semnat. Fotograful s-a apărat şi i-a rupt nasul mirelui.

Vârsta minimă pentru căsătorie în Turcia este de 18 ani pentru ambele sexe, dar în multe regiuni legea nu este respectată. Pentru atitudinea lui, fotograful Albayrak a fost numit „erou” de mulţi internauţi.

Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă