25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportArbitru român, scos pe targă de pe gazon în timpul meciului

Arbitru român, scos pe targă de pe gazon în timpul meciului

Arbitrul român Marius Avram a fost delegat să conducă partida din Europa League dintre Honved Budapesta şi Rabotnicki (Macedonia). Acesta a trecut prin momente complicate, fiind scos de pe teren pe targă.

Avram ar fi alunecat pe teren, şi-ar fi luxat glezna şi nu s-a mai putut ridica de pe teren din cauza durerilor. Acesta a primit şi îngrijiri medicale, dar durerile au continuat, astfel că arbitrul român nu a mai putut continua partida, potrivit presei din Ungaria.

Formaţia din Ungaria s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu şi s-a calificat în turul doi al Europa League. În meciul tur, maghiarii au pierdut cu scorul de 2-1. Holender şi Danilo cu câte o dublă au asigurat calificarea pentru echipa maghiară.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă