12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFlutur: Seful Executivului plange pe umarul Opozitiei

Flutur: Seful Executivului plange pe umarul Opozitiei

PLD-istul Gheorghe Flutur a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa tinuta la Suceava, ca in Romania s-a ajuns la o "democratie atipica", in care seful Executivului plange pe umarul Opozitiei.

El a dat ca exemplu cazul nominalizarii lui Adrian Cioroianu pentru functia de ministru de Externe, cand premierul l-a informat pe presedintele PSD, Mircea Geoana, despre decizia presedintelui Traian Basescu de a nu accepta nominalizarea.

"Mircea Geoana a ajuns sfatuitor de taina al lui Tariceanu", a spus Flutur, care considera ca "aceasta prietenie" intre Tariceanu si Geoana "a luat contur intre Valentines’ Day si Dragobete". "Este o forma atipica de democratie, unde Ppozitie si Puterea isi dau mana", a mai vicepresedintele PLD.

Potrivit acestuia, premierul Calin Popescu Tariceanu ar trebui sa ceara un vot de incredere Parlamentului, in conditiile in care aproape jumatate din ministri de la investirea Executivului au fost inlocuiti, iar programul de guvernare trebuie actualizat cu strategia post-aderare.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă