12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPenalizari controversate pentru angajatii RADEF Cluj

Penalizari controversate pentru angajatii RADEF Cluj

Angajatii filialei clujene a Regiei Autonome de Difuzare si Exploatare a Filmului (RADEF) au fost penalizati in grup cu cate 18 la suta din salarii, pentru ca nu si-ar fi realizat planul la incasari. Fostul lider al BNS Cluj, deputatul Mircia Giurgiu, care reprezinta interesele angajatilor regiei, a afirmat ca aceasta sanctiune este ilegala, deoarece oamenilor nu li s-a comunicat in scris decizia de penalizare, iar in acest mod au fost privati de dreptul lor de a contesta masura.
In plus, deputatul sindicalist sustine ca simplii angajati nu pot sa fie pedepsiti pentru rezultatele proaste ale echipei manageriale. Cu toate acestea, conducerea RADEF Cluj a retinut din salariile pe luna iunie a personalului cate 18 procente.
Sindicalistii din cadrul regiei vor decide pana la sfarsitul saptamanii daca o vor da sau nu in judecata pe sefa filialei, Gabriela Bodea. RADEF Cluj are circa 60 de angajati. Incasarile filialei zonale a regiei sunt cele mai mari din tara, sustin salariatii, si le depasesc chiar si pe cele realizate in cinematografele din Bucuresti.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă