31 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăSportUPDATE Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

UPDATE Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

UPDATE 23:19 – Românca Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 (6), 6-2, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.874.299 dolari.

 

Simona Halep o va întâlni în finala de la Cincinnati pe Kiki Bertens, sportivă pe care a depăşit-o de trei ori şi s-a declarat învinsă o singură dată. Bertens a eliminat-o pe Petra Kvitova pentru a avea şansa de a se confrunta cu Simona, relatează Mediafax.

Halep și Bertens vor fi adversare pentru a cincea oară în circuitul WTA. Liderul mondial conduce cu 3-1 în meciurile directe, ultima întâlnire având loc în 2017, în semifinale la Roma, când românca s-a impus cu 7-5, 6-1. Singură victorie a olandezei datează din 2012, în semifinalele turneului de la Fes (Maroc), scor 6-3, 6-4.

“Dacă voi lupta aşa cum am făcut-o în fiecare zi de când sunt aici, am o şansă bună să câştig, dar ştiu că va fi unul dificil, are foarte multă încredere, dar aşa sunt şi eu şi e o nouă provocare pentru mine să câştig o nouă finală, să mă bucur de ea, să dau tot ce pot în faţa acestui public minunat”, a afirmat constănţeanca.

Este a şasea finală pe care jucătoarea de tenis din România o va disputa în acest an. Halep s-a mai calificat în finala acestui turneu în 2015 şi 2017.

Cele mai citite

Baronul de Prahova, Iulian Dumitrescu, surprins la cel mai scump hotel din lume unde camera este 20.000 euro pe noapte

Baronul Lamborghini de Prahova, Iulian Dumitrescu, aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, a dus și duce o viață...

Chiriile au crescut in luna mai cu 12% comparativ cu anul 2023 – analiză

În luna mai a acestui an s-au înregistrat cu 4% mai multe interacțiuni între chiriași și cei care publică anunțuri de închiriere pe Storia...

Silvestru Șoșoacă, dus la Parchet

Silvestru Șoșoacă a fost ridicat de poliție, în această dimineață, iar acum se află la Parchetul General, unde este audiat. Silvestru Șoșoacă este anchetat pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă